Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra İşten Ayrılıyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra İşten Ayrılıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Esra’nın kendisini Çağla’dan kıskandığını anlıyor. Esra, Ozan’a aşık olmaya başlıyor. İş yerinde onunla karşılaşmamak için elinden geleni yapıyor. Düşünüp Ozan’a gidip onunla bir arada olmalarının hata olduğunu söylüyor. Esra, işten ayrılıyor.

 Cuma Dizileri 2021

Esra İşten Ayrılıyor!

Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ozan, Esra’nın kendisini neden takip ettiğini öğrenmek istiyor. Onu zorlayınca da Çağla’yla buluştuğunu düşündüğünü itiraf ettiriyor. Esra da Ozan’a, Çağla’yla aralarında bir şey olup olmadığını soruyor. Ozan, Esra’yı tam bırakırken aralarında bir şey olmadığını söylüyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra o gece rüyasında Ozan’ın kendisini öptüğünü görüyor. Ertesi gün Esra ile Ozan’ın önceden evli olduklarını ve bunu sakladıklarını öğrenen biri ikiliyi tehdit ediyor. Karşılığında ise, sevdiği kızı kendisine istemelerini istiyor.

Ozan ile Esra, kız istemek için Tırakya’ya gidiyor. Kız isteme olduktan sonra ailenin erkekleri Ozan’ı yemeğe götürüyor. Ozan, orada içkiyi fazla kaçırıyor. Esra’ya hala onu sevdiğini söyleyeceği sırada sızıp kalıyor.

Sabah Esra, Ozan’ı dizinde uyurken buluyor. Bu olaydan sonra Esra, şirkette Ozan’la karşılaşmamak için elinden geleni yapıyor. Çağla, Ozan’a bir saat hediye etmek istiyor. Esra’dan kendisine yardımcı olmasını istiyor.

Oda Ozan’ın zevkini bildiği için bir saat seçiyor. Ozan, saati çok beğeniyor. Menekşe, Yalçın’ın telefonuna kilit koymasından gömleğindeki kadın parfümü kokusundan onun kendisini aldattığını düşünüyor.

Zümrüt’le birlikte Yalçın’ı takip etmeye başlıyorlar. Bir gün önce elinde çiçeklerle görülen Yalçın, bir yere oturup beklemeye başlıyor. Menekşe, tam bırakıp gideceği sırada Yalçın’ın yanına sarışın bir kadın gelip oturuyor.

Yalçın’ın kendisini aldattığından emin olan Menekşe yıkılıyor. Esra’ya, onun kendisi gibi davranmamakla kalbiyle değil mantığıyla hareket etmekle iyi ettiğini söylüyor. Ozan’a aşık olmaya başlayan Esra, bir an evvel Ozan’dan uzaklaşma kararı alıyor.

Ozan’ın yanına gidip, baştan beri birlikte çalışmalarının doğru bir fikir olmadığı için işi bıraktığını söylüyor.

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan İnadından Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler