Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan İnadından Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan İnadından Vazgeçiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 8. yeni bölümüyle 13 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, Esra’yı evine bırakmak ister. Esra, ısrarla Ozan’a, Çağla’yla aralarında bir şey olup olmadığını sorar. Ozan, Esra’yı eve bırakana kadar ona cevap vermez. Bıraktıktan sonra Çağla’yla aralarında bir şey olmadığını söyler. Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, inadından vazgeçiyor.

 Cuma Dizileri 2021

Ozan İnadından Vazgeçiyor!

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 2. fragmanında; Esra, Ozan’ı kıskandığı ortaya çıkınca utancından onun gözüne görünmemeye çalışıyor. Ozan, Esra’yı bulup onunla konuşmak istediğini söylüyor. Esra’ya sarılıp onu düşünürken bir şey yokmuş gibi davranmaktan sıkıldığını söyleyip onu öpüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 8. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, sabaha kadar Ozan’ın başında durur. Ancak, sabah Çağla gelinde oradan ayrılmak zorunda kalır. Ozan, sabaha kadar başında duranın Çağla olduğunu sanar. Esra’da, kimseye bir şey söylenmesini istemez.

Hastaneden eve çıkan Ozan’ın evine yiyecekleri ayarlanması için Esra görevlendirilir. Listede olmasa da Esra, onun hastalanınca mandalina yediğini bilip alır. Yiyecekleri ve içecekleri ayarladıktan sonra yorulan Esra, kendisine bir kahve yapmak ister.

Onu da üzerine döker ve kurutmak için uğraşır. O sırada Ozan ile Çağla, içeri girer. Ozan, Esra’yı dolabına saklanmış bir vaziyette bulur. Esra, durumunu açıklar. Ancak Ozan, onun kendisini kıskandığını düşünür.

Ozan, Esra’dan ikinci kez onun kendisine aşık olmadığını duyar. Zümrüt ile Menekşe, mahallenin vakfının başkanlık yarışına girer. Her ikisi de başkanlığı kazanmak için elinden geleni yapar. Zümrüt, mahalleliye bilezik vaat edince işler karışır.

Ozan’ın Esra, için hastanelik olduğunu öğrenin Zümrüt, şirkete gider. Orada Çağla’yı görüyor ve onu eve yemeğe davet eder. Esra, onun Ozan’ın evine gideceğini Ozan’dan öğrenip komplo kurar.

Ozan, kurulan komploların Esra’nın yaptığını anlar. Ama Esra, bunu inkar eder. Ozan, Çağla’ya, annesinin yaptıklarından sonra onunla arkadaş olduğunu yineler. Ama Esra, Çağla’nın, özel bir işi olduğunu öğrenir. Ozan’ın da özel bir iş için şirketten ayrıldığını görür.

Taksiye binen Esra, Ozan’ın arabasının peşinden gidip onu Çağla’yla baş başa göreceğini umar. Ama Ozan’a yakalanır. Ozan, üniversiteden hocasıyla oraya kafa dinlemeye geldiğini öğrenen Esra, çok bozulur.

Ozan’ın hocası Esra ile Ozan’ı, baş başa bırakır. Esra, gitmek istese de Ozan, onun neden kendisini takip edip oraya geldiğini sorar.

Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra’nın Kıskanması Ozan’ın Hoşuna…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler