Ana SayfaDizilerAda Masalı 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle İdil İş Birliği...

İlgili Postlar

Ada Masalı 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle İdil İş Birliği Yapıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aliye, tüm adayı toplayıp Haziran’a bir şey satmamalarını istiyor. Otelde de Poyraz, en zor işleri Haziran’a yaptırıyor. Haziran, soğuk hava odasında kapalı kalıyor. Poyraz, gidip onu kurtarıyor. Ada Masalı 9. bölüm ön izleme yayınlandı. Haziran ile İdil, anne ve babalarının evlenmelerini engellemek için iş birliği yapıyor.

 Salı Dizileri 2021

Haziran İle İdil İş Birliği Yapıyor!

Ada Masalı 9. bölüm ön izlemesinde; İdil ile Haziran, ilk kez aynı konuda hem fikir oluyor ve ikili anne ve babalarının evlenmelerini engellemek için iş birliği yapıyor.

İşte Ada Masalı 9. bölüm ön izleme…

ADA MASALI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, Poyraz tarafından kovulsa da adayı terk etmek istemiyor ve işinin başına geçiyor. Öte yandan Aliye, tüm adalıları toplayıp Haziran’a bir şey satmamalarını istiyor. Herkes Haziran’a düşman oluyor. Selma, yeğenine kızsa da ona gizlice yiyecek veriyor.

Otelde Poyraz, temizlik pas pas işlerini bile Haziran’a yaptırıyor. Çalışanlar Haziran’la konuşmuyor. Latif, Zeynep’i istemek için elinde çiçeklerle Selma’nın evine gidiyor. Durumu öğrenen İdil, babasının Selma’yla evleneceğini zannediyor.

Daha kötüsü onunla değil Zeynep’le evleneceğini öğreniyor. Babasına kızan İdil, evi terk edip Poyraz’ın evine gidiyor. Haziran, İdil’in Poyraz’ın evinde kalacağını öğrenince kıskançlıktan deliye dönüyor.

Haziran, soğuk hava deposunda mahsur kalıyor. İdil, onun depoda olduğunu bildiği halde Poyraz’a çıktığını söylüyor. Poyraz, Haziran’ın evinde olmadığını görünce oteli gidip onu soruyor. Haziran’ı soğuk hava deposunda donmak üzereyken buluyor.

Sağlık görevlilerini çağırıp ilk müdahaleyi yaptırıyor ve daha sonra evine götürüyor. Haziran’ın evindeki günah ağacında yazanları okuyor. Onun kendisine aşık olduğunu anlıyor. Fotoğraf odasındaki fotoğrafı da görünce ona, kendisini neden ret ettiğini soruyor.

Haziran’da, yalanların altında ezildiği için ona ‘evet’ diyemediğini söylüyor. İdil, babasından Zeynep’in otelin üçüncü ortağını aradığını öğreniyor. Hemen Poyraz’ın yanına gidip, otelin üçüncü ortağını Haziran’ın aradığını söylüyor. Haziran, olayı bilmediğini söylese de Poyraz ona inanmıyor.

Ada Masalı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’a Karşı Yumuşayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler