Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Şirkette Dönen Oyunları Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Şirkette Dönen Oyunları Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, Rüzgar’ı tehdit edip Tuğçe’yle konuşup kendisini işe aldırmasını istiyor. Tuğçe, mecburen Ada’yı işe alıyor. Bora, Kuzey’in Ada’ya asıldığını anlıyor. Ada için, onunla kavga ediyor. Bora, Ada’nın kaybettiği yüzüğü buluyor. Baht Oyunu 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada, şirkette Bora’nın arkasından dönen oyunları öğreniyor.

 Salı Dizileri 2021

Ada Şirkette Dönen Oyunları Öğreniyor!

Baht Oyunu 9. bölüm 1. fragmanında; Bora, kahvaltıda artık Ada’nın kendisiyle çalışmadığını açıklıyor. Hemen yeni bir asistan arayışına giriyor. Tuğçe ile Ada, iş birliği yapıp asistan başvurularını eliyorlar. Bora’nın annesi Meltem’i şirkete girdiriyor. Ada, Meltem’in şirkete sızdığını söylediği telefon görüşmesini duyuyor.

İşte Baht Oyunu 9. bölüm 1. fragmanı….

BAHT OYUNU 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, üniversiteyi bitiremediğini ona bu konuda yalan söylediğini itiraf ediyor. Bora, Ada’nın yazdığı yazılarında ona ait olmadığını düşünüp yüzüne vuruyor. Ada, hırslanıp soluğu Rüzgar’ın yanında alıyor. Ona, Tuğçe’yle konuşup kendisini işe aldırmasını istiyor.

Eğer kendisini şirkete aldırmazsa yalanını Tuğçe’ye her şeyi anlatacağını söylüyor. Rüzgar’da, Tuğçe’yi Burhan olayıyla tehdit edip Ada’yı işe aldırıyor. Bora, şirkette Ada’yı görünce çok şaşırıyor. Tuğçe’nin asistanı olarak işe başladığını duyunca da Ada’ya zor bir röportaj işi veriyor.

Ada, bu işi beceremezse Tuğçe’nin de işi tehlikeye giriyor ve onunla ünlü şarkıcı Kuzey’den randevu almaya gidiyorlar. Bora, onların bu randevuyu alamayacaklarından emin ikilinin ne yapacağını bekliyor.

Ada, yürüyüş yaparken Kuzey’i görüyor. Onu röportaja ikna ediyor. Röportaj sırasında Kuzey, Ada’ya asılıyor. Daha sonra da onu evindeki partiye davet ediyor. Tuğçe, Bora’nın isteğiyle Ada’yı oraya yalnız göndermiyor.

Bora, Rüzgar’la birlikte partiye gidip kavga çıkarıyor. Ada için Kuzey’le yumruklaşıyor. Rüzgar, Ada’nın yüzüğünü yanlışlıkla takan Tuğçe’den yüzüğü alıp Ada’ya veriyor. Ada, ceketinin cebine koyuyor.

Ablası ceketi yıkayınca yüzük Elif’in oyuncağının içine sıkışıyor. Yüzük Elif’in eline geçiyor. Ada’ya, Kuzey’le birlikte oynayacağı reklam karşılığında üç milyon teklif ediliyor. Bu teklifi Ada, kabul etmiyor. Bora, Elif’in elindeki yüzüğü görüyor. Ada, ne yapacağını bilemiyor.

 Baht Oyunu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada’nın Sakladığı Yüzük Bora’nın Eline…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler