Ana SayfaDizilerBaş Belası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Olanlardan Kendisini Sorumlu Tutuyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Olanlardan Kendisini Sorumlu Tutuyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baş Belası, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cinayet Büroya yeni bir cinayet haberi gelir. Şahin komiser, soruşturma sırasında İpek’e laf atan zanlıya karşı kendisini kaybeder ve onu dövmeye başlar. Bu durum İpek’in hoşuna gider. Baş Belası 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek Doruk’a olanlardan kendisini sorumlu tutuyor.

Cuma Dizileri 2021

İpek Olanlardan Kendisini Sorumlu Tutuyor!

Baş Belası 9. bölüm 2. fragmanında; Nermin, Doruk’un kalbinin durduğu haberini Şahin’e veriyor. İpek, kendisinin yüzünden Doruk’un ölebileceğini düşündükçe kötü oluyor. Onu kendisine getirmek de Şahin komisere düşüyor.

İşte Baş Belası 9. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1425516063123513345

BAŞ BELASI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazlı, girdiği evde bir cesedi görünce hemen İpek’i arar. Başına aldığı darbelerden sonra hiçbir şey hatırlamaz. Ama Şahin komiser onu nezarete attırır. Soruşturma devam ederken, cinayet silahının üzerinde Nazlı’nın parmak izi çıkar.

İpek, durumu kişileştirip Nazlı’ya bilgi vermeye kalkınca Şahin’in uyarısına maruz kalır. Ölen adamın karısı sorguya alınır. Kadın, eşinin kendisini çok genç biriyle aldattığını düşünür.

Ancak sorguda, İpek’le görüşüp ondan yardım istediğini söylemez ve suçu onun üzerine atmaya çalışır. Bu durumda kadın şüpheli durumuna düşer. Simge, Görkem’le terapilere evde devam eder. Bu arada anahtarın nerede olduğunu bulmaya çalışır.

Arzu, kaza geçirip hastaneye kaldırılır. Nermin ile Doruk, okulda Arzu’yu soruşturur. Onun bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenir. Arzu’nun erkek arkadaşı sorguya alınır ve onun suçlu olmadığı anlaşılır.

Kendisine gelen Arzu’nun başında duran arkadaşı, aslında onun babasının katili çıkar. Arzu’nun sevgilisi, onun babasını sevgilisi zannetmiştir. Ölen adamın eşi gibi. Durumlar anlaşılınca Deniz, köşeye sıkışır.

Şahin ile İpek, Arzu’nun uyandığını duyup yanına gider. Deniz ise, onun konuşmasını istemez. Bunu anlayan Şahin ile İpek, onun peşine düşer. Bir yere kaçamayacağını anlayan zanlı, Nermin’i tutup başına silahı dayar.

İpek, onunla konuşup ikna etmeye çalışır. Arzu’nun aşığı boş yere onun babasını sevgilisi olduğunu zannettiği için öldürdüğünü itiraf eder. Nermin’i kurtarmak için uğraşan Doruk, yaralanır.

Baş Belası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek’le Şahin’in Yakınlaşması Yanlış Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler