Ana SayfaDizilerAda Masalı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran'ın Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ın Hayatını Kurtarıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 9. yeni bölümüyle 17 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İdil ile Haziran, ilk kez aynı konuda hem fikir olur ve ikili anne ve babalarının evlenmelerini engellemek için iş birliği yapar. Ada Masalı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Haziran’ın hayatını kurtarıyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Haziran’ın Hayatını Kurtarıyor!

Ada Masalı 9. bölüm 1. fragmanında; Hakan, elindeki kırık cam şişeyi Haziran’ın boynuna dayadığı sırada Poyraz gelip onu kurtarıyor. Ancak, hem kendisi hemde Haziran yaralanıyor. Poyraz’ın Haziran’ı kurtarmak için yaralandığını duyan Aliye, ortalığı birbirine katıyor. İdil, Poyraz’la Haziran’ı yakınlaşmış bir vaziyette görüyor.

İşte Ada Masalı 9. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, Poyraz tarafından kovulsa da adayı terk etmek istemez ve işinin başına geçer. Öte yandan Aliye, tüm adalıları toplayıp Haziran’a bir şey satmamalarını ister. Herkes Haziran’a düşman olur. Selma, yeğenine kızsa da ona gizlice yiyecek verir.

Otelde Poyraz, temizlik pas pas işlerini bile Haziran’a yaptırır. Çalışanlar Haziran’la konuşmaz. Latif, Zeynep’i istemek için elinde çiçeklerle Selma’nın evine gider. Durumu öğrenen İdil, babasının Selma’yla evleneceğini zanneder.

Daha kötüsü onunla değil Zeynep’le evleneceğini öğrenir. Babasına kızan İdil, evi terk edip Poyraz’ın evine gider. Haziran, İdil’in Poyraz’ın evinde kalacağını öğrenince kıskançlıktan deliye döner.

Haziran, soğuk hava deposunda mahsur kalır. İdil, onun depoda olduğunu bildiği halde Poyraz’a çıktığını söyler. Poyraz, Haziran’ın evinde olmadığını görünce oteli gidip onu sorar. Haziran’ı soğuk hava deposunda donmak üzereyken bulur.

Sağlık görevlilerini çağırıp ilk müdahaleyi yaptırıyor ve daha sonra evine götürür. Haziran’ın evindeki günah ağacında yazanları okur. Onun kendisine aşık olduğunu anlar. Fotoğraf odasındaki fotoğrafı da görünce ona, kendisini neden ret ettiğini sorar.

Haziran’da, yalanların altında ezildiği için ona ‘evet’ diyemediğini söyler. İdil, babasından Zeynep’in otelin üçüncü ortağını aradığını öğrenir. Hemen Poyraz’ın yanına gidip, otelin üçüncü ortağını Haziran’ın aradığını söyler. Haziran, olayı bilmediğini söylese de Poyraz ona inanmaz.

 Ada Masalı 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle İdil İş Birliği…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler