Ana SayfaDizilerKalp Yarası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Bulunuyor Mu?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Bulunuyor Mu?

Atv’nin büyük beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 7. yeni bölümüyle 16 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Konağa, Ferit’ten kötü bir haber gelir. O sırada içeri Ayşe girer ve ne olduğunu sorar. Azade, Ayşe’nin üzerine yürüyüp onun lanetiyle geldiğini ve o geldikten sonra yüzlerinin gülmediğini, ondan ne zaman kurtulacaklarını sorar. Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, bulunuyor mu?

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Bulunuyor Mu?

Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanında; Ferit’in ortadan kaybolmasıyla Hande, Baha’nın ona bir şey yaptığını düşünüyor. Sinan ise, Yaman’ın kardeşine bir şey yaptığını düşünüyor. Bunu babasına söyleyince ondan tokat yiyor. Ayşe, umutsuzca Ferit’in bulunmasını bekliyor.

İşte Kalp Yarası 7. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1426285150355312645

KALP YARASI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Ferit’in çağırdığı yere gitmek için konaktan çıkar. Karşısında Baha’yı yaralı bir şekilde görür. Onu hemen konağın önünden uzaklaştırdıktan sonra Vedia’yı arar. Ondan, kendisine bir ev bulmasını ister.

Oda, önceden yaşadığı eski evin adresini verir. Hande, Ayşe ile Baha’yı adım adım takip eder ve gazetecilere haber verip konağın önünde beklemeye başlar. Azade’ye hemen gazeteden haber gelir ve bu haberi kimin verdiğini öğrenir.

Hande’yi, kapının önünde görür ve onun ne yapmak istediğini anladığını söyleyip ona tokat atar. Bunu yaparak Ayşe’ye değil kendi soy adına leke sürdüğünü söyler. Hande, gözleriyle görmesi için Azade’yi o eve götürür.

Azade, orada kimseyi bulamaz. Ferit, Ayşe’nin sürprizine gelmediği için üzülür. Haber yayınlanır. Ferit, karısının böyle çirkin bir yakıştırmaya maruz kaldığı için çok öfkelenir ve bunu annesinin yaptığını düşünür.

Eve gelip annesinin kalbini kırar. Ayşe’ye ise inandığını söyleyip neler olduğunu anlatmasını ister. O ise, Ferit’e gerçekleri anlatamaz. Baha, gece konağa girip oradan beraber gitmek istediğini söyler.

Ayşe, kocasıyla severek evlendiğini söylese de Baha’yı inandıramaz. Ferit, Ayşe’yi takip eder. Ayşe, onun kendisini takip ettiğini anlar. Konuşurken Ferit, Ayşe’yi öper.

Baha, o anları gözleriyle görür ve Ferit’in hayatta en önem verdiği atının yanına gidip ona bir iğne vurur. Ferit, Fırtına’yla gezmeye çıkar. Ancak Fırtına’yı durduramaz.

 Kalp Yarası 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit’ten Kötü Haber Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler