Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada'nın Kendisini Kıskandığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Kendisini Kıskandığını Anlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 9. yeni bölümüyle 17 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, kahvaltıda artık Ada’nın kendisiyle çalışmadığını açıklar. Hemen yeni bir asistan arayışına girer. Tuğçe ile Ada, iş birliği yapıp asistan başvurularını eler. Bora’nın annesi Meltem’i şirkete girdirir. Baht Oyunu 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’nın kendisini kıskandığını anlıyor.

 Salı Dizileri 2021

Bora Ada’nın Kendisini Kıskandığını Anlıyor!

Baht Oyunu 9. bölüm 2. fragmanında; Ada, Meltem’i Bora’dan kıskanıyor. Ancak, onun şirkete bir ajan olarak girdiğini de öğreniyor. Bunu Bora’ya anlatmaya çalışıyor. Ancak Bora, Ada’nın kıskandığını düşünüyor. Ada’yı sıkıştıran Bora, onun neden yalan söylediğini öğrenmeye çalışıyor.

İşte Baht Oyunu 9. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, üniversiteyi bitiremediğini ona bu konuda yalan söylediğini itiraf eder. Bora, Ada’nın yazdığı yazılarında ona ait olmadığını düşünüp yüzüne vurur. Ada, hırslanıp soluğu Rüzgar’ın yanında alır. Ona, Tuğçe’yle konuşup kendisini işe aldırmasını ister.

Eğer kendisini şirkete aldırmazsa yalanını Tuğçe’ye her şeyi anlatacağını söyler. Rüzgar’da, Tuğçe’yi Burhan olayıyla tehdit edip Ada’yı işe aldırır. Bora, şirkette Ada’yı görünce çok şaşırır. Tuğçe’nin asistanı olarak işe başladığını duyunca da Ada’ya zor bir röportaj işi verir.

Ada, bu işi beceremezse Tuğçe’nin de işi tehlikeye girer ve onunla ünlü şarkıcı Kuzey’den randevu almaya giderler. Bora, onların bu randevuyu alamayacaklarından emin ikilinin ne yapacağını bekler.

Ada, yürüyüş yaparken Kuzey’i görür. Onu röportaja ikna eder. Röportaj sırasında Kuzey, Ada’ya asılır. Daha sonra da onu evindeki partiye davet eder. Tuğçe, Bora’nın isteğiyle Ada’yı oraya yalnız göndermez.

Bora, Rüzgar’la birlikte partiye gidip kavga çıkarır. Ada için Kuzey’le yumruklaşır. Rüzgar, Ada’nın yüzüğünü yanlışlıkla takan Tuğçe’den yüzüğü alıp Ada’ya verir. Ada, ceketinin cebine koyar.

Ablası ceketi yıkayınca yüzük Elif’in oyuncağının içine sıkışır. Yüzük Elif’in eline geçer. Ada’ya, Kuzey’le birlikte oynayacağı reklam karşılığında üç milyon teklif edilir. Bu teklifi Ada, kabul etmez. Bora, Elif’in elindeki yüzüğü görür. Ada, ne yapacağını bilemez.

Baht Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Şirkette Dönen Oyunları Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler