Ana SayfaDizilerKızıl Çağ Dizisi Sosyal Medyayı Salladı! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Kızıl Çağ Dizisi Sosyal Medyayı Salladı! Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Türkiye’de ilk defa Türk Mitolojisini anlatan bir dizi projesi olan Kızıl Çağ Dizisinin ilk görüntüleri ve tanıtımı yayınlandı. Dizinin çekimleri için hazırlıklar devam ediyor. Projenin yayıncı platformunun hangisi olacağını ise büyük bir merakla bekleniyor. Kızıl Çağ dizisi sosyal medyayı salladı. Dizinin ilk tanıtımını izleyebilirsiniz.

Kızıl Çağ Dizisi Sosyal Medyayı Salladı!

Henüz hangi platformda yayınlanacağı netleşmeyen ve şimdiden büyük yankı uyandıran dizi Türk mitolojisini anlatıyor. Dizi, Oğuz Kağan’ın soyundan gelen Yıldız Han’ın dört varis çocuğunun kağanlığı ayakta tutabilmek ve yaklaşan büyük savaşı kazanmak için kardeşleri Kızık’ı destekleyerek Kızıl Elma’yı bulma mücadelesini konu alıyor.

İşte Kızıl Çağ dizisinin ilk tanıtım videosu…

KIZIL ÇAĞ DİZİSİ HAKKINDA!

Geçen yıl ,‘’Yeni bir çağ başlıyor’’ sloganıyla tanıtımlara ve hazırlıklara başlayan ekip, Türk Mitolojisini esas alarak ilerleyen bir format ile hazırlanıyor. Anıl Kaya’nın 2018 yılında yazdığı Türk Mitolojisini temel alarak hazırlamaya başladığı dizi projesi, süreç içerisinde yanına katılan yol arkadaşları ile birlikte daha da büyüyor.

Sinepiksel adı altında Anıl Kaya, Veysel Karakaş, Nevzat Karakaş, Mehmet Bütüner ve Emre İnevi’nin Kızıl Çağ Dizisi’nin Proje Tasarım ve Yönetim alanlarının başında olduğu projenin, ana karakterlerinden Kızık’a, Doğan Ekrek hayat verirken, Balduk karakterini ise Doğan Barış Yaşar canlandırıyor.

DİZİNİN KONUSU!

Dizi, Oğuz Kağan’ın soyundan gelen Yıldız Han’ın dört varis çocuğunun kağanlığı ayakta tutabilmek ve yaklaşan büyük savaşı kazanmak için kardeşleri Kızık’ı destekleyerek Kızıl Elma’yı bulma mücadelesini konu alıyor.

Doğan Barış Yaşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler