Ana SayfaDizilerKazara Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Ailesine Şimal'in Hamile Olduğunu...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Ailesine Şimal’in Hamile Olduğunu Söylüyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kazara Aşk, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Civan, Şimal’in Kenan’ın gönderdiği videoyu izlememesi için elinden geleni yapıyor. Ama video Aslı’nın eline geçiyor. Şimal, Civan’ın kendisiyle şirketi almak için evlendiğini öğreniyor. Kazara Aşk 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan, ailesine Şimal’in hamile olduğunu söylüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Civan Ailesine Şimal’in Hamile Olduğunu Söylüyor!

Kazara Aşk 8. bölüm 1. fragmanında; Şimal, videoyu seyrettikten sonra Civan’dan hıncını alıyor. Civan, Şimal’in kendisine aşık olduğundan emin oluyor. Şirketi kaybetmek istemeyen Civan onlara, Şimal’in hamile olduğu yalanını uyduruyor. Evde büyük bir kutlama oluyor. Şimal ise, neye uğradığını anlayamıyor.

İşte Kazara Aşk 8. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tahsin ile Dursun’un bindiği tekne arızalanınca, ikili kendilerini Bulgaristan’da buluyor. Bulgaristan polisi Tahsin ile Dursun’u alıp nezarete atıyor. Şimal ile Civan, tekneyle onları aramaya çıkıyor. Ancak, bindikleri teknede mahsur bırakılıyor.

Onlarda kendilerini Bulgaristan’da buluyor. Civan ile Şimal, nezarethanede babalarını görüyor. Haberlerde Bulgaristan’a kaçak giriş yaptıkları haberi çıkıyor. Nevra, Dursun ile Tahsin’i karşısına alıp onlara bir daha balık avlamaya çıkmayı yasaklıyor.

Hatta balık yemelerini bile yasaklıyor. Okan ile Vildan’da, Tahsin’i ararken Çanakkale açıklarına kadar gidiyorlar. Kenan, Okan’ı konuşturduğu videoyu Şimal’in telefonuna gönderiyor. Civan, Şimal’den önce videoyu izleyip siliyor.

Bir an önce Şimal’i kendisine aşık etmenin yollarını arayan Civan, Aslı’yla buluşuyor. Ondan Şimal’in nelerden hoşlandığını öğreniyor. Civan, Şimal’in çok sevdiği balık lokantasını ayarlıyor. Şimal, oraya gidince çok mutlu oluyor.

Ama Vildan ile Okan’ın da oraya gelmesiyle Civan’ın romantik akşam yemeği planı suya düşüyor. Lokanta da kavga çıkıyor. Civan’ın, kendisi için kavga etmesi Şimal’in hoşuna gidiyor. Hemen lokantadan ayrılıyorlar.

Şimal ile Civan, yakınlaşıyor. O sırada Vildan, adamların kendilerini takip ettiği haberini veriyor. Civan, evde Şimal’e romantik bir akşam yaşatmayı planlıyor. Aslının eline Kenan’ın gönderdiği görüntüler geçiyor.

Hemen videoyu Şimal’e gönderiyor. Şimal, videoyu seyrediyor ve Civan’ın kendisini şirketi almak için evlendiğini anlıyor.

 Kazara Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler