Ana SayfaDizilerKazara Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan'ın Evli Olduğunu Öğreniyor...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 7. yeni bölümüyle 12 ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Dursun ile Tahsin, bulunur. Neval, değil onların bir daha balığa çıkması, balık yemelerini bile yasaklar. Civan, Şimal’in gözüne girmek onu kendisine aşık etmek için kendisini kurşunların önüne atar. Şimal ile Civan, yakınlaşıyor. Kazara Aşk 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şimal, Civan’ın evli olduğunu öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Şimal Civan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor Mu?

Kazara Aşk 7. bölüm 2. fragmanında; Civan, Şimal’in kendisinden hoşlandığını gizlemek için yersiz kavgalar çıkardığını yüzüne vuruyor. Şimal ise, bunu inkar ediyor. Civan, Şimal’e çok güzel bir sürpriz ayarlıyor. Ancak Şimal’e gelen mesaj tüm romantizmi bozuyor.

İşte Kazara Aşk 7. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Şimal, son anda iki aile bir aradayken boşanmaktan vazgeçtiğini açıklar. O sırada Nazlı, Civan’la evli olduğunu açıklamak için gelir. Ancak, Neval’in Şimal’den kurtulmak için adadığı koçun kendisine toslaması sonucu oracıkta bayılır.

Tahsin, Şimal’in oğlundan ayrılmadığı için çok mutlu oluyor ve ona şirkette çalışmasını, böylelikle Civan’ı kontrol etmesini ister. Neval ise, sinir krizleri geçirir. Ozan, babasına ilk torunu en kısa zamanda verebilmek için Vildan’la konuşur ve ona, tüp bebek yapmak istediğini söyler.

Vildan, önce bunu neden yaptığını anlamasa da Ozan’la tüp bebek merkezine gider. Neval’in tanıdıkları Ozan ile Vildan’ı orada görüp ona yetiştirir. Evde, kıyamet kopar. Civan, Şimal’i kendisine aşık edip bir an evvel babasına torun vermek için plan yapar.

Şimal’i, önce bir resim sergisine götürür. Orada planı tutmayınca tiyatroya götürür. Şimal, tiyatrodaki oyunculardan birinin nikah memuru olduğunu anlar. Bundan emin olmak için Aslı’yı görevlendirir.

Civan, çok uğraşır ve Aslı’yı o adamın nikah memuru olduğuna inandırır. Öte yandan Kenan, Vildan ile Ozan’ı hastanede görüp konuşmalarına şahit olur. Hemen Ozan’a telefon numarasını verip onunla buluşur.

Biraz içtikten sonra Ozan, Civan’ın aslında Şimal’e aşık olduğuna hiç inanmadığını, onun sosyetik kızlarla takıldığını itiraf eder. Kenan, o konuşmaları telefonuna kayıt edip Şimal’e göndermeyi planlar.

Dursun ile Tahsin, balık avı için denize açılır. Ancak tekneleri arıza yapınca denizde mahsur kalırlar. Herkes onu bulmak için seferber olur. Kenan, çektiği videoyu Şimal’e vermek için onun yanına gittiğinde onu Civan’a sarılmış bir şekilde görür.

Kazara Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’i Aşık Etmeyi Başarıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler