Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Arasındaki Buzlar...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz İle Fırat Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Fırat’ı yine işten kovuyor. Ancak bu sefer Şebnem’in engeline takılıyor. Onu tekrar işe döndürmek için konuşmaya gidiyor. Taylan, Naz’ın restoranını kapattırmak için bir plan yapıyor. İflasın eşiğine gelen Naz’a gereken parayı Fırat buluyor. Ancak, karşılığında ondan bir şey istiyor. Aşkın Tarifi 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz ile Fırat arasındaki buzlar eriyor mu?

 2021 Pazartesi Dizileri

Naz İle Fırat Arasındaki Buzlar Eriyor Mu?

Aşkın Tarifi 10. bölüm 1. fragmanında; Fırat ile Naz, yaşadıklarının etkisinden kurtulamıyor. Ama yine de kendilerini aşkın tarifini sorgularken buluyor. İkili beraber dans edip eğleniyor. Günün sonunda ise Fırat ile Naz, yakınlaşıyor. Taylan ise, yeni bir proje ile ekrana dönmeyi planlıyor.

İşte Aşkın Tarifi 10. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, Fırat’ın kendisini kandırmasını kaldıramıyor ve nikah masasında ‘hayır’ diyor. Fırat, neye uğradığını anlayamıyor ve Naz’la konuşmaya çalışıyor. Sultan, sinir krizleri geçiriyor. Hazım, kızının neden böyle bir davranışta bulunduğunu anlıyor ve Sultan’la konuşmaya gidiyor.

Ona kızının annesi tarafından terk edildiğini, annesinin bir gün geleceğini söylediği için yıllarca onu beklediğini, onun için böyle bir şey yaptığını anlatıyor. Sultan, hayırlısının böyle olduğunu düşündüğünü söylüyor.

Taylan’ın programı televizyondan kaldırılıyor. Bunun üzerine Taylan, hala Fırat’ın iş yerinde çalışmaya devam ettiğini görünce restorana gidip rezalet çıkarıyor. Fırat, Taylan’ı herkesin içinde yumrukluyor.

Daha sonrada ekibine veda edip gidiyor. Şebnem Naz’a, Fırat işe dönmezse kendisinin de olmayacağını söyleyip restini çekiyor. Naz, mecbur kalıp Fırat’la konuşmaya gidiyor. Fırat, restorana dönüyor. Ancak Naz’a, kötü bir şaka yapıyor. Naz’da, Fırat’dan intikam almak için ona kendi elleriyle yemek yapıp götürüyor.

Fırat, yediği yemekten sonra hastanelik oluyor. Naz, böylelikle Fırat’tan intikamını alıyor. Asuman, Fırat’la konuşmak için restorana gidiyor. Ona, kirasını ödeyemeyeceğini en azından kendisine iş bulmakta yardım etmesini istiyor.

Konuşmaları duyan Naz, Asuman’a restoranda iş veriyor. Taylan’ın, Naz’ın iş yerini bitirmek için yaptığı plan tutuyor. Naz, tedarikçilerin parasını ödeyemeyecek duruma geliyor. Hemen babasına gidip ondan para istiyor.

Ama Hazım ona para vermiyor. Fırat, gidip bir çanta dolusu parayla geliyor ve Naz’a veriyor. Karşılığında ise ondan bir şey istediğini söylüyor.

Aşkın Tarifi 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Yıldırmak İçin Her…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler