Ana SayfaDizilerKalp Yarası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ayşe'yi Kaçıracak Mı?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ayşe’yi Kaçıracak Mı?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Baha, yaralı olan Ferit’in ölmesini bekliyor. Ölmeyince de yakın bir köye götürüyor. Ferit’in ailesi her yerde onu arıyor. Hande, onu yaralı bir şekilde bulup eve getiriyor. Ferit, Ayşe’nin kendisini ret ettiği için ona tavır yapıyor. Baha, Ferit ile anlaşıp şoför olarak işe başlıyor. Kalp Yarası 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Baha, Ayşe’yi kaçıracak mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Baha Ayşe’yi Kaçıracak Mı?

Kalp Yarası 8. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin doğum günü kutladıktan sonra onu arabaya götürüyor. Ayşe, Baha’yı şoför olarak karşısında görünce şok oluyor. Baha, Hande’nin de yardımıyla Ayşe’yle birlikte oradan kaçmayı planlıyor.

İşte Kalp Yarası 8. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1427379438421950468

KALP YARASI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırtına yaralı bir şekilde bulunuyor. Ferit’in ortalarda olmaması herkesi telaşlandırıyor. Azade, tüm hıncını Ayşe’den çıkarıyor. Her şeyin onun yüzünden başlarına geldiğini söylüyor. Baha, Ferit’i yaralı bir şekilde bulup onu kayalıklara götürüyor.

Orada onun kendi eceliyle ölmesini bekliyor. Ölmediğini görünce de eline bir taş alıp kafasını ezmeye çalıştığı sırada Yaman’ın geldiğini görüyor. Ayşe, Ferit’in saatini buluyor. Eve dönüp, Azade’ye Ferit’in en sevdiği yemeğin ne olduğunu soruyor.

Oda kuru biber dolması olduğunu söylüyor. Ayşe, yemeği yapmaya başlıyor ve Ferit’in yemek pişinceye kadar evde olacağını söylüyor. Azade de, buna inanmak istiyor ve Ayşe’yle birlikte yemeği yapmaya başlıyor.

Baha, Ferit’i alıp bir köy evine götürüyor. Oradaki yaşlı kadın Ferit’in yaralarını sarıyor. Hande, bu işin içinde Baha olduğunu anlıyor. Ondan Ferit’in yerini öğreniyor ve gidip kendi bulmuş gibi onu eve getiriyor.

Ferit, kendisine geldikten sonra konakta büyük bir davet veriliyor. Ayşe’nin aşkına karşılık vermeyen sözlerini hatırlayan Ferit ona karşı tavır alıyor. Sinan babasına, amcası ile Yaman’ın tırlarla kaçak altın getirdiğini söylüyor.

Ancak, tırlarda altın çıkmayınca babasından tokat yiyor. Hande, Baha’yla konuşup ona yeni kimlik ve para ayarlamayı kabul ediyor. Ayşe, tek başına doğum günü kutlamaya gidiyor. Ferit, Ayşe’nin doğum günü olduğunu yeğeninden öğrenip yanına gidiyor.

Ayşe, Ferit’i karşısında görünce çok mutlu oluyor. Ferit, Ayşe’nin elinden tutup onu arabaya götürüyor. Ayşe, şoför olarak karşısında Baha’yı görüp donup kalıyor.

Kalp Yarası 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Bulunuyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler