Ana SayfaDizilerNetflix Sex Educatıon'ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı!

İlgili Postlar

Netflix Sex Educatıon’ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı!

Netflix’in, ilk iki sezon bölümleri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sex Educatıon’un 3. sezon bölümlerinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 3. sezonu 8 bölümden oluşuyor. Netflix, Sex Educatıon’ın 3. sezonundan yeni kareler paylaştı.

 Kit Harington: Oynayacağım Marvel Karakterini Google’da Araştırdım

Netflix Sex Educatıon’ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı!

Netflix, Sex Education’ın üçüncü sezonundan yeni kareler paylaştı. Sex Education’ın sekiz bölümden oluşan üçüncü sezonu, 17 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de sadece Netflix’te yayınlanmaya başlayacak.

İşte Sex Educatıon’dan bazı kareler…

Netflix Sex Educatıon'ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı

 

Netflix Sex Educatıon'ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı

Netflix Sex Educatıon'ın 3. Sezonundan Yeni Kareler Paylaştı

SEX ADICATION DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar ve Jim Howick’in yer aldığı dizinin üçüncü sezonuna Bay Groff’un daha başarılı ve pek mütevazı olmayan ağabeyi Peter Groff’u canlandıran Jason Isaacs, ilk kez bir yapımda rol alan ve Moordale’de bir öğrenci olan Cal’a hayat veren, stüdyo sanatçısı ve söz yazarı Dua Saleh ve Elsie’nin üvey annesi Anna olarak izleyeceğimiz Indra Ové katıldı.

SEX ADICATION DİZİSİ HAKKINDA!

Büyük bir ilgiyle izlenen Sex Adıcatıon dizisinin yeni sezonunda; Otis, sıradan ergen hayatına devam eder. Eric ve Adam ilişkilerinde yeni bir döneme giriyorlar. Jean ise beklediği bebeği için hazırlıklarla uğraşıyor. Bu sırada, okulun yeni müdürü Hope (Jemima Kirke) Moordale’i mükemmel bir okula dönüştürmek için elinden geleni yapıyor. Aimee feminizmi keşfediyor. Jackson aşık oluyor ve kayıp bir sesli mesaj ortalarda dolaşıyor.

NETFLİX HAKKINDA!

Netflix, 190’dan fazla ülkede 209 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti veriyor. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebiliyorlar. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabiliyor, durdurabiliyor ve daha sonra izlemeye devam edilebiliyor.

 Witcher’a Yeni Sezonda Dahil Olacak Oyuncular Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler