Ana SayfaDizilerMasterChef'te Ana Kadroya Kim Seçildi?

İlgili Postlar

MasterChef’te Ana Kadroya Kim Seçildi?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef programında ana kadro için elemeler sürüyor. Üçüncü final turu haftasında ana kadroya kimler girdi, 13. yarışmacı kim oldu? Geçtiğimiz günle beraber 12 yarışmacının adı belirlenirken bu akşam kadroya dahil olacak isim programın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyordu. MasterChef ana kadroya kim seçildi? İşte 17 Ağustos’ta yayımlanan bölümün detayları;

Somer Şef’ten tüyolar

17 Ağustos’ta 13 yarışmacının belirlenmesi için yarışmacılardan kazandibi tatlısı yapması istendi. Yarışma başlamadan önce tüyo veren Somer Şef “3 etapta yarışacağız. İlk etap 35 dakika. 35 dakika içinde kazandibi tatlınızı yapacaksınız. Nasıl yapacağınızı biliyorsunuzdur şekerle altına sereceksiniz. 35 dakika süre bittiğinde kazandipleriniz buzdolabına girecek. 10 dakika da buzdolabında duracak. 35. dakikada kazandipleriniz buzdolabına girmezse zaten elendiniz. Okey herkrsin ki aynı anda gitrecek. hepinizin ismi yazılı tentlerini vereceğiz tepsiyle girecek. 10 dakika hepberaber burada bekleyeceğiz, dinleneceğiz, sohbet edeceğiz. 10 dakika sonra herkes aynı anda çıkaracak. Daha sonra bir 5 dakika daha verecedğiz. Kazandibini çıkarmanız, katlamanız ve daha sonrasında istiyorsanız tarçınla süslemeniz için” dedi. Mehmet Şef’te “Bu işlemi sizin bu sürede bitirmiş olmanız gerekiyor” diyerek Somer Şefe katıldı.

MasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek? Tunahan Kendisini Savundu!

MasterChef’te Ana Kadroya Kim Seçildi?

Pazartesi akşamı gerçekleştirilen oyunda kazanarak ana kadroya geçen isim Eren oldu. Bu akşam yarışmacılar kazandibi tatlısı yaptı. Tatlıyı en iyi yapan 6 kişi olarak; Rabia, Necdet, Mert, Atakan, Suzan, Nergis yaratıcılık turuna çıktı. Yarışmacılar işkembe ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Rabia ile Mert son ikiye kalan isimler oldu. Mert ana kadroya giren yeni isim oldu.

MasterChef 2021 İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! MasterChef’in İlk Eleme Turunda Neler Oldu?

MasterChef Türkiye 2021 Ana Kadro

MasterChef 2021 kadrosu: Fatma Polat , Milhan Erdem, Dilara Başaran , İbrahim Cingözler, Tunahan Ak, Şükrü, Hamza, Burcu, Görkem, Hasan, Eren, Mert, Tahsin oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler