Ana SayfaDizilerBaş Belası 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek'in Hayatı Tehlikeye...

İlgili Postlar

Baş Belası 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek’in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Baş Belası, 10. yeni bölümüyle 20 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin ile İpek, şantaj çetesini çökertmek için gizli bir operasyon içine girer. Simge, Yener’le konuşup Şahin ile İpek’e engel olmazsa onların işini kendisinin bitireceğini söyler. Şahin, bu tehlikeli işte İpek’in zarar görmesini istemez ve tüm sorumluluğu kendi üzerine alır. Baş Belası 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahin ile İpek’in hayatı tehlikeye giriyor.

Cuma Dizileri 2021

Şahin İle İpek’in Hayatı Tehlikeye Giriyor!

Baş Belası 10. bölüm 2. fragmanında; Şahin, İpek’le konuşup şantaj çetesini gizlice çökertmek istiyor ve ondan bunu kimseye belli etmemesini istiyor. Yener müdür, çete tarafından büyük baskı altına giriyor. Çete, Şahin ile İpek’i ortadan kaldırmak için harekete geçiyor.

İşte Baş Belası 10. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1427713562047172608

BAŞ BELASI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

19 yaşında engelli bir gencin cesedi uçurumdan aşağı düşmüş bir şekilde bulunur. İpek ile Şahin, olayı araştırmak için ölen gencin ailesiyle konuşmaya gider. Gencin ölümünden önce mahallede gencin dövüldüğünü öğrenirler.

Bu arada emniyet amirine bir mail gelir. Oda Şahin’le konuşup onun bir şantaj çetesi olduğundan emin olduğunu, onun tahminlerinin doğru çıktığını söyler. Maili alan Şahin, bu maili sadece İpek’le paylaşır.

İpek, sözü geçen ihaleye giren bir kişiyi tanır. İkili, adamın yurt dışından döneceğini öğrenip evine gider. Hizmetçinin işe yeni girmesi onların işine yarar. İpek, tuvaleti kullanma bahanesiyle eve girer ve ikinci anahtarı da bulur.

Öte yandan engelli gencin ölüm nedeni ortaya çıkar. Annesinin çok hasta olduğunu ve o ölünce ortada kalacağını düşünen gencin abisi onun ölümüne neden olduğunu itiraf eder. Simge’yi arayan İpek, artık oğlunun ondan terapi almasını istemediğini söyler.

Böyle olunca da Simge, İpek’in evinden uzaklaşmış olduğu için sinirlenir. Simge, ikinci anahtarı almak için adamın evine gider.  Anahtarın onda olmadığını öğrenince onu ve karısını oracıkta öldürtür. Anahtarı İpek ile Şahin’in aldığını anlar.

Şahin ile İpek, yurt dışından gelen adamın evini takibe alır. Şantaj çetesinin oraya gelmesini bekler. Ama bir gariplik olduğunu sezen Şahin içeri girer ve adamla karısını öldürülmüş bir şekilde bulur.

Baş Belası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Çeteyi Çökertmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler