Ana SayfaDizilerMasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek? Tunahan Kendisini Savundu!

İlgili Postlar

MasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek? Tunahan Kendisini Savundu!

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 4. sezonunda, geçen sene yaşanan skandalın bir benzeriyle karşı karşıya geldi. Sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve yarışmanın ana kadrosunun 5. yarışmacısı olan Tunahan Ak’ın attığı iddia edilen tweetler başına bela oldu. Gözler Acun Ilıcalı’nın kararına çevrildi. MasterChef Tunahan diskalifiye mi edilecek? Tunahan, kendisini savundu.

MasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek?

Tv 8 ekranında yer alan ve reytingleri alt üst eden yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in ana kadrosunda yer alacak yarışmacıları seçmeye tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın ana kadrosuna 5. yarışmacı olarak girmeyi başaran Tunahan, sempatikliği ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

GÖZLER ACUN ILICALI’NIN KARARINA ÇEVRİLDİ!

Dün çıkan haberlere göre Tunahan’ın bazı paylaşımları olay oldu. Geçtiğimiz sene Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacı yıllar önce attığı tweetler yüzünden MasterChef’den diskalifiye olmuştu. Acun Ilıcalı, Tunahan hakkında ne karar verecek?

Tunahan Kendisini Savundu!

Tunahan Ak’a ait olduğu düşünülen twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımlar sosyal medyanın gündemine oturdu. O paylaşımda Tunahan’ın bir kadının giydiği kıyafeti eleştirip böyle giyinirse tecavüzlerin çoğalacağını dile getiriyor.

Tunahan, yaptığı paylaşımla, o tweetlerin kendisine ait olmadığını dile getirdi. Onun bu cevabı o paylaşımların Tunahan’a karşı bir karalama kampanyası olarak düşünülmeye başlandı.

İşte Tunalan’ın kendisini savunduğu tweetler…

MasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek

 

TUNAHAN AK BİR ANDA FENOMEN OLDU!

Henüz 19 yaşında olan Tunahan, sempatik tavırlarıyla şefleri kahkahaya boğmuştu. İkinci turda barbunyalı profiterol yaparak risk alan Tunahan, yaptığı yemekle MasterChef’in ana kadrosuna 5. yarışmacı olarak girmeyi başarmıştı. Önlüğünü giyerken ise, gözyaşlarını tutamadı. Gerek stüdyodakiler, gerekse ekranları başında programı izleyen izleyiciler da gözyaşlarına hakim olamadı.

Tunahan, dünden beri gündemde dolaşan tweetlerin kendisine ait olmadığını dile getiren art arda tweetler yayınladı. Acun Ilıcalı, geçen sene küfürlü tweet paylaştığı için bir yarışmacıyı diskalifiye etmişti.

Şimdi ise, gözler gerekli araştırmaları yapıp vereceği kararı açıklaması üzere Acun Ilıca’ya çevrildi. Bakalım, Tunahan diskalifiye mi edilecek? Yoksa bir karalama kampanyasına mı maruz kaldı. MasterChef Türkiye 2021’in bu akşam ki bölümünde ortaya çıkacak.

MasterChef 2021’in 2. Yarışmacısı Da Belli Oldu!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler