Ana SayfaDünyaKit Harington: Oynayacağım Marvel Karakterini Google'da Araştırdım

İlgili Postlar

Kit Harington: Oynayacağım Marvel Karakterini Google’da Araştırdım

Game of Thrones dizisiyle adından söz ettiren Kit Harington yakında yeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İlk kez bir Marvel karakterini canlandıracak olan dünyaca ünlü oyuncu Kit Harington “Oynayacağım Marvel karakterini Google’da araştırdım” itirafıyla gündeme geldi. İşte Harington’un o açıklamaları;

Game Of Thrones ile Ünlendi

2018’de evlendiği Game of Thrones’un bir başka oyuncusu Rose Leslie ile Harington’un şubat ayında oğulları dünyaya gelmişti.

Game of Thrones dizisiyle dünya çapında bir üne kavuşan İngiliz oyuncu Kit Harington, ilerleyen aylarda Marvel filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterine hayat veren 34 yaşındaki yakışıklı oyuncu ilk kez yeni filmiyle ilgili konuştu.

Jimmy Fallon’un The Tonight Show adlı programına katılan Harington, Eternals filminde canlandırdığı Kara Şövalye Dane Whitman’la ilgili sözleriyle dikkat çekti.

Game of Thrones Jon Snow’un Sevgilisi Çıplak Fotoğraflarını Ortaya Çıkarttı!

Kit Harington, “Bana senaryo gönderilmedi. Sadece, ‘Bu senin oynayacağın karakter’ denildi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Sonra karaktere Google’dan baktım. Bu, kimi oynayacağını anlamanın harika bir yolu” dedi.

Ünlü oyuncu, Google araştırması sonucu Eternals’ta oynayacağı karakterin Game of Thrones’ta canlanırdığın Jon Snow karakterine oldukça benzediğini fark ettiğini söyledi.

Harington, “Google’ladım. Dane Whitman adında bir karakter. Kılıcının olduğunu ve ata bindiğini gördüm” diyen Harington,”Kendi kendime, ‘Bu adamı biliyorum. Ben bu adamdım’ dedim” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler