Ana SayfaDedikoduGame of Thrones Jon Snow'un Sevgilisi Çıplak Fotoğraflarını Ortaya Çıkarttı!

İlgili Postlar

Game of Thrones Jon Snow’un Sevgilisi Çıplak Fotoğraflarını Ortaya Çıkarttı!

Ünlü dizi Game of Thrones’un Jon Snow’u Kit Harington’ın, eşi Rose Leslie’yi Rus bir güzelle aldattığı iddia edilmesi dünya gündemine bomba gibi düşmüştü.  Rus güzel yatak görüntülerini paylaştı. Dizinin Jon Snow’u bu iddiaları yalandı ve olanlar oldu, detaylar Haberimizde..

Jon Snow, Game of Thrones’a geri döndü!

Game of Thrones Jon Snow’un Çıplak Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Dünyaca ünlü Game of Thrones dizisi’nin yakışıklı oyuncusu Kit Harington’ın, aynı dizide tanışıp, birlikte olmaya başladığı eşi Rose Leslie’yi aldattığı haberi çok konuşulmuştu. Başarılı oyuncu Kit Haringto, bu dedikoduyu yalan olduğunu söylemişti. Bir Rus modelle aldattığı ortaya çıktığında dedikodular daha da güçlenmiş ve Kit Haringto sözünden dönmemişti. Rus model Olga Vlaslova, bu olayın Kit Haringto tarafından yalanlanmasının üzerine rus model Olga Vlaslov, Kit Harington’ın, çok özel çıpılçıplak fotoğraflarını ortaya çıkararak yayınladı.

Rus Güzel, Game Of Thrones'un Jon Snow'unun Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı

Menajer; “Söylentiler Tamamen Asılsız, Olga Vlaslova’yi Tanımıyor”

Rus Güzel, Game Of Thrones'un Jon Snow'unun Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı

ET Canada Habere konuşan Rus model Olga Vlaslova, Kit Harington ile Lüksemburg’ta tanıştıklarını, evlenmeden önce de sonrasında da birlikte olmayı sürdürdüklerini açıkladı. Ünlü oyuncu KitHarington’ın menajerinin People dergisine verdiği demeçte, “Söylentiler tamamen asılsız. Aktör ne Lüksemburg’da bulundu ne de Olga Vlaslova ile tanıştı” ifadeleriyle açıklama yapmıştı.

Kit Harington kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kit Harington ve eşi oyuncu Rose Leslie beraber oynadıkları Game of Thrones dizisinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. 2012 senesinden bu yana birlikte olan ünlü çiftin, 2016 yılının Nisan ayında ilişkilerini açıklamadan önce de aşk yaşadıkları öne sürülmüştü.

Muhteşem Bir Düğünle Evlenmişlerdi..

Ünlü Çift, Eylül 2017 yılında nişanlandı ve 23 Haziran 2018’de İskoçya’da ünlü isimlerin katıldığı muhteşem bir düğünle evlenmişti. Game of Thrones dizisinin 2. sezonunda Rose Leslie ile tanışan Kit Harington, özel bir röportajında, bu dizinin en sevdiği bölümlerinin eşi Rose Leslie ile birlikte oynadığı bölümler olduğunu belirtmişti.

Rus Güzel, Game Of Thrones'un Jon Snow'unun Çıplak Fotoğraflarını Yayınladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler