Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Annesinin Eski Açıklamaları Rekor Kırdı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Annesinin Eski Açıklamaları Rekor Kırdı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 9 yıllık evliliklerini bitiren Şeyma Subaşı’nın annesinin, kızı hakkındaki eski açıklamaları Instagram kullanıcıları tarafından paylaşma rekoru kırdı. Tüm detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı’nın Nafakası Belli Oldu!

Şeyma Subaşı’nın Annesinin Eski Açıklamaları İzlenme Rekorı Kırdı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın bugün boşanması Türkiye gündeminde bomba etkisi yarattı. Şeyma Subaşı’nın katıldığı “Var Mısın Yok Musun” yarışmasındaki annesinin kızı hakkındaki açıklamaları Instagramda paylaşım rekorları kırdı.

Şeyma Subaşı Kimdir

“Şeyma Her Zamana Bir Hedef Belirlemiştir Kendine”

Instagram profillerinden Şeyma Subaşı’nın annesinin açıklamalarını paylaşan Instagram kullanıcıları paylaşıma yorum yağmuruna tuttular. Instagramda paylaşılan videoda Şeyma Subaşı’nın annesinin kızı hakkındaki açıklamaları dikkattleri tekrar Şeyma Subaşı’nın üzerine çekmeyi başardı. Video da Şeyma Subasşı’nın annesi; “Şeyma her zamana bir hedef belirlemiştir kendine. Hedefine ulaştığı zamanda tamam demiştir. Şu anda hedefine ulaştıysa tamam desin, ulaşmadıysa devam desin.” ifadelerini kullanarak açıklamada bulunmuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=BWJ7AyB3OHk

Acun ile Şeyma Subaşı’nın Boşanma Sonrası, Defne Samyeli ve Kızından Açıklama!

“Şeyma Hedefine Ulaştı Tamam”

Instagram kullanıcıları bu paylaşımın altına çok fazla sayıda yorum yaptı. Bir takipçi, “Anlaşılan Şeyma hedefine ulaştı tamam dedi.” yorumunu yaparken başka bir takipçisi ise, “Video her şeyi anlatıyor yoruma gerek yok.” ifadeleriyle mesaj bıraktı.

Şeyma Subaşı'nın Annesi ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler