Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Nafakası Belli Oldu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Nafakası Belli Oldu!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın ayrılık iddiası magazin gündemine son dakika haberi olarak düşmüştü. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa’da evlendiği eşi Şeyma Subaşı ile ayrılık kararı aldılar. Melisa adlı bir kız çocukları olan çiftin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam saatlerinde bir söylenti olarak ortaya atılan iddiayı Acun Ilıcalı bir televizyon programına doğruladı. Bugün saat 2 sularında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için adliyeye geldiler ve boşandılar… İşte boşanmaya dair en merak edilen soru…

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı! Peki Acun Ilıcalı Boşanması Sonrası Neler Söyledi?

Şeyma Subaşı ne kadar nafaka alacak?

TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın 1 yıllık evliliklerini bugün sona erdi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Silivri Adliyesi’ne giderek 8 dakikada boşandı. Boşanmanın ardından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, ihanet dedikodularının doğru olmadığını söyleyerek, “Severek evlendik, saygıyla ayrılıyoruz” açıklamasını yaptı.

Acun ile Şeyma Subaşı’nın Boşanma Sonrası, Defne Samyeli ve Kızından Açıklama!

Şeyma Subaşı Kimdir

125 Bin nafaka alacak!

Magazin gündemine damga vuran yılın boşanma davasında ortaya şaşırtıcı bir iddia atıldı. Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’na 10 milyon lira tazminat, her ay ise 125 bin liralık nafaka ödeyeceği ve ABD’nin Miami şehrinde bulunan evini Şubaşı’na vereceği öne sürüldü.Ayrıca İkili Bebek’te açtıkları kafenin de ortaklığına devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler