Ana SayfaDizilerWitcher'a Yeni Sezonda Dahil Olacak Oyuncular Belli Oldu

İlgili Postlar

Witcher’a Yeni Sezonda Dahil Olacak Oyuncular Belli Oldu

Netflix’in en popüler yapımlarından birisi olan The Witcher dizisinin ikinci sezonu yakında yayımlanacak. İlk sezonuyla dünya çapında büyük bir beğeni uyandıran Witcher’a yeni sezonda dahil olacak oyuncular belli oldu. İşte yeni sezonda dizinin kadorsuna katılacak o isimler;

The Witcher Hakkında Bilinmesi Gerekenler

  • The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zamana yenik düşmüş bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, ilk Witcher’ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacak.
  • Canlı çekim tekniği kullanılarak 6 bölümlük bir mini dizi olarak çekilen Blood Origin, Netflix’in popüler dizisi The Witcher’in öncesini konu alacak.
  • Dizinin başrollerini Laurence O’Fuarain (Fjall), Sophia Brown (Éile) ve Michelle Yeoh (Scían) paylaşıyor.
  •  Dizinin sorumlusu Declan de Barra, yürütücü yapımcı görevini Lauren Schmidt Hissrich ile paylaşıyor.
  • Andrzej Sapkowski, dizinin kreatif danışman koltuğunda oturuyor. Hivemind’ten Jason Brown ve Sean Daniel ile Platige Films’ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko ise diğer yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.
  • The Witcher: Blood Origin’in çekimleri bu ay itibariyle başladı.

Witcher’a Yeni Sezonda Dahil Olacak Oyuncular Belli Oldu

The Witcher dizisinin ikinci sezonunda kadroya Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt ve Dylan Moran gibi başarılı isimler katıldı.

Netflix Türkiye, Temmuz Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmleri Açıkladı!

The Witcher 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin 2. sezpn çekimleri devam ederken Netflix’ten geçtiğimiz ay açıklama geldi. Dizinin sevenlerine müjdeyi veren platform The Witcher 2. sezonun 17 Aralık 2021’de yayımlanacağı açıklandı.

The Witcher 2.Sezon

Yalnız bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta’da yollarını bulmayı öğrenmelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler