Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan'ın Esra'ya İlgisi Çınar'ın...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan’ın Esra’ya İlgisi Çınar’ın Dikkatini Çekiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 9. yeni bölümüyle 20 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Esra’nın kendisini Çağla’dan kıskandığını anlar. Esra, Ozan’a aşık olmaya başlar. İş yerinde onunla karşılaşmamak için elinden geleni yapar. Düşünüp Ozan’a gidip onunla bir arada olmalarının hata olduğunu söyler. Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Ozan’ın Esra’ya olan ilgisi Çınar’ın dikkatini çekiyor.

 Cuma Dizileri 2021

Ozan’ın Esra’ya İlgisi Çınar’ın Dikkatini Çekiyor!

Aşk Mantık İntikam 9. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Esra’yı işe döndürebilmek için elinden geleni yapıyor. Çınar, Ozan’ın Esra’ya olan ilgisini görüyor ve bu durumdan şüpheleniyor. Hemen Ozan’ın eski karısının kim olduğunu araştırmaya başlıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 9. bölüm 1. fragmanı…

 

AŞK MANTIK İNTİKAM 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, Esra’nın kendisini neden takip ettiğini öğrenmek ister. Onu zorlayınca da Çağla’yla buluştuğunu düşündüğünü itiraf ettirir. Esra da Ozan’a, Çağla’yla aralarında bir şey olup olmadığını sorar. Ozan, Esra’yı tam bırakırken aralarında bir şey olmadığını söyler.

Esra o gece rüyasında Ozan’ın kendisini öptüğünü görür. Ertesi gün Esra ile Ozan’ın önceden evli olduklarını ve bunu sakladıklarını öğrenen biri ikiliyi tehdit eder. Karşılığında ise, sevdiği kızı kendisine istemelerini ister.

Ozan ile Esra, kız istemek için Tırakya’ya gider. Kız isteme olduktan sonra ailenin erkekleri Ozan’ı yemeğe götürür. Ozan, orada içkiyi fazla kaçırır. Esra’ya hala onu sevdiğini söyleyeceği sırada sızıp kalır.

Sabah Esra, Ozan’ı dizinde uyurken bulur. Bu olaydan sonra Esra, şirkette Ozan’la karşılaşmamak için elinden geleni yapar. Çağla, Ozan’a bir saat hediye etmek ister. Esra’dan kendisine yardımcı olmasını ister.

Oda Ozan’ın zevkini bildiği için bir saat seçer. Ozan, saati çok beğenir. Menekşe, Yalçın’ın telefonuna kilit koymasından gömleğindeki kadın parfümü kokusundan onun kendisini aldattığını düşünür.

Zümrüt’le birlikte Yalçın’ı takip etmeye başlarlar. Bir gün önce elinde çiçeklerle görülen Yalçın, bir yere oturup beklemeye başlar. Menekşe, tam bırakıp gideceği sırada Yalçın’ın yanına sarışın bir kadın gelip oturur.

Yalçın’ın kendisini aldattığından emin olan Menekşe yıkılır. Esra’ya, onun kendisi gibi davranmamakla kalbiyle değil mantığıyla hareket etmekle iyi ettiğini söyler. Ozan’a aşık olmaya başlayan Esra, bir an evvel Ozan’dan uzaklaşma kararı alır.

Ozan’ın yanına gidip, baştan beri birlikte çalışmalarının doğru bir fikir olmadığı için işi bıraktığını söyler.

 Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra İşten Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler