Ana SayfaDizilerAda Masalı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz İle Batuhan Birbirine Giriyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz İle Batuhan Birbirine Giriyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 10. yeni bölümüyle 24 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz, Batuhan’ın Haziran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra tavır alır. Haziran, Poyraz’a onun sadece bir arkadaşı olduğunu söyler. Ancak Poyraz’ı inandıramaz. Ada Masalı 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz ile Batuhan, birbirine giriyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz İle Batuhan Birbirine Giriyor!

Ada Masalı 10. bölüm 1. fragmanında; Poyraz ile Haziran, birbirini seven ancak sürekli kavga eden yaşlı bir çiftin yanına gidiyor. Haziran, onların halinden kendisine pay çıkarıyor ve Poyraz’dan kendisini affetmesini istiyor. Öte yandan Batuhan, Haziran hakkında Poyraz’ı deli edecek konuşmalar yapıyor. Poyraz’da, dayanamayıp Batuhan’ı yumruklamaya başlıyor.

İşte Ada Masalı 10. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, Hakan’ı Haziran’ın boğazladığını görür ve onu oyalayıp elindeki kırık can şişeyi alır. Ancak, hem kendisi hem de Haziran yaralanır. Hastaneye kaldırılan ikili birbirini merak eder.

Aileler durumu öğrenip hastaneye koşar. Aliye, Zeynep’e torununun onun kızı yüzünden yaralandığını söyleyip onları adadan kovar. Zeynep, kızının da yaralandığını söylese de kar etmez.

İdil, Haziran ile Poyraz’ı yan yana getirmemek için elinden geleni yapar. Zeynep Latif’le konuşup kızları bu duruma karşı çıksa da evlilik kararından vazgeçmez. Latif, Zeynep’le yıldırım nikahıyla evlenme hazırlıklarına başlar.

Haziran, annesinin ısmarladığı gelinliği geri gönderip onun evlenmesine engel olamaya çalışır. Ama Zeynep’i yıldıramaz. Zeynep, Aliye’nin kırıcı konuşmaları karşısında Haziran’ın eski arkadaşlarından Batuhan’ı adaya çağırır.

Batuhan, otelin en pahalı odasını iki aylığına tutar. Otelde büyük bir hazırlık başlar. Haziran ile Poyraz, müşterinin isteği üzerine odayı bile tekrar boyar. Zeynep ile Latif’in, düğün organizasyonu otelde olur.

İdil, nikahı engellemek için nikah memurunu otelin bir odasına kilitler. Haziran, annesinin gerçekten Latif’le evlenmek istediğini anlayıp ona saygı duyar. Hatta ona düğünde giyeceği elbiseyi bulup hazırlar.

İdil’in nikah memurunu otel odasına kilitlediğini öğrenen Haziran, onu oradan çıkartıp nikahın gerçekleşmesini sağlar. Aliye, Zeynep’ten nikah gecesi Haziran’ın aşık olduğu kişinin otele geleceğini öğrenir.

Bunu Poyraz’a anlatır. Poyraz, otel odasını tutan kişinin o olduğunu anlar ve Batuhan otele gelir. Haziran, Batuhan’ı karşısında görünce donup kalır.

 Ada Masalı 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batuhan’ın Gelmesiyle Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler