Ana SayfaDizilerKazara Aşk Dizisinin 8. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kazara Aşk Dizisinin 8. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kazara Aşk, 8. yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Dizinin yeni bölümünde; Şimal, Civan’ın sevgisine tam inanmışken Okan’dan babasının ilk torununu yapan oğluna şirketi vereceğini öğrenir. Hemen Civan’ın yanına gidip kendisinden şirket için çocuk yapmak istediğini öğrendiğini söyler. Civan ise, çareyi kaçmakta bulur. Kazara Aşk dizisinin 8. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Perşembe Dizileri 2021

Kazara Aşk Dizisinin 8. Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kazara Aşk dizisi dün akşam yayın akışında yoktu. Star Tv’de Raners – Galatasaray Uefa maçının yayınlanmasından dolayı sevilen dizi Kazara Aşk ekrana gelemedi. Kazara Aşk dizisi, 8. yeni bölümüyle 26 ağustos perşembe günü saat 20:00’da ekrana gelecek.

KAZARA AŞK 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Tahsin ile Dursun’un bindiği tekne arızalanınca, ikili kendilerini Bulgaristan’da bulur. Bulgaristan polisi Tahsin ile Dursun’u alıp nezarete atar. Şimal ile Civan, tekneyle onları aramaya çıkar. Ancak, bindikleri teknede mahsur bırakılır.

Onlarda kendilerini Bulgaristan’da bulur. Civan ile Şimal, nezarethanede babalarını görür. Haberlerde Bulgaristan’a kaçak giriş yaptıkları haberi çıkar. Nevra, Dursun ile Tahsin’i karşısına alıp onlara bir daha balık avlamaya çıkmayı yasaklar.

Hatta balık yemelerini bile yasaklar. Okan ile Vildan’da, Tahsin’i ararken Çanakkale açıklarına kadar giderler. Kenan, Okan’ı konuşturduğu videoyu Şimal’in telefonuna gönderir. Civan, Şimal’den önce videoyu izleyip siler.

Bir an önce Şimal’i kendisine aşık etmenin yollarını arayan Civan, Aslı’yla buluşur. Ondan Şimal’in nelerden hoşlandığını öğrenir. Civan, Şimal’in çok sevdiği balık lokantasını ayarlar. Şimal, oraya gidince çok mutlu olur.

Ama Vildan ile Okan’ın da oraya gelmesiyle Civan’ın romantik akşam yemeği planı suya düşer. Lokanta da kavga çıkar. Civan’ın, kendisi için kavga etmesi Şimal’in hoşuna gider. Hemen lokantadan ayrılırlar.

Şimal ile Civan, yakınlaşır. O sırada Vildan, adamların kendilerini takip ettiği haberini verir. Civan, evde Şimal’e romantik bir akşam yaşatmayı planlar. Aslının eline Kenan’ın gönderdiği görüntüler geçer.

Hemen videoyu Şimal’e gönderir. Şimal, videoyu seyreder ve Civan’ın kendisi ile şirketi almak için evlendiğini anlar.

Kazara Aşk 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan Yalanlarıyla Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler