Ana SayfaDizilerAda Masalı 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batuhan'ın Gelmesiyle Ortalık Karışıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batuhan’ın Gelmesiyle Ortalık Karışıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz, Haziran’ı Hakan’ın elinden kurtarıyor. Ancak, hem kendisi hemde Haziran yaralanıyor. Zeynep, Batuhan’ı arayıp adaya çağırıyor. Poyraz, otele gelen zengin müşterinin Haziran’ın eski sevgilisi olduğunu öğreniyor. Ada Masalı 10. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Batuhan’ın gelmesiyle ortalık karışıyor.

Salı Dizileri 2021

Batuhan’ın Gelmesiyle Ortalık Karışıyor!

Ada Masalı 10. bölüm ön izlemesinde; Poyraz, Batuhan’ın Haziran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra tavır alıyor. Haziran, Poyraz’a onun sadece bir arkadaşı olduğunu söylüyor. Ancak Poyraz’ı inandıramıyor.

İşte Ada Masalı 10. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz, Hakan’ı Haziran’ın boğazladığını görüyor ve onu oyalayıp elindeki kırık can şişeyi alıyor. Ancak, hem kendisi hem de Haziran yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan ikili birbirini merak ediyor.

Aileler durumu öğrenip hastaneye koşuyor. Aliye, Zeynep’e torununun onun kızı yüzünden yaralandığını söyleyip onları adadan kovuyor. Zeynep, kızının da yaralandığını söylese de kar etmiyor.

İdil, Haziran ile Poyraz’ı yan yana getirmemek için elinden geleni yapıyor. Zeynep Latif’le konuşup kızları bu duruma karşı çıksa da evlilik kararından vazgeçmiyor. Latif, Zeynep’le yıldırım nikahıyla evlenme hazırlıklarına başlıyor.

Haziran, annesinin ısmarladığı gelinliği geri gönderip onun evlenmesine engel olamaya çalışıyor. Ama Zeynep’i yıldıramıyor. Zeynep, Aliye’nin kırıcı konuşmaları karşısında Haziran’ın eski arkadaşlarından Batuhan’ı adaya çağırıyor.

Batuhan, otelin en pahalı odasını iki aylığına tutuyor. Otelde büyük bir hazırlık başlıyor. Haziran ile Poyraz, müşterinin isteği üzerine odayı bile tekrar boyuyor. Zeynep ile Latif’in, düğün organizasyonu otelde oluyor.

İdil, nikahı engellemek için nikah memurunu otelin bir odasına kilitliyor. Haziran, annesinin gerçekten Latif’le evlenmek istediğini anlayıp ona saygı duyuyor. Hatta ona düğünde giyeceği elbiseyi bulup hazırlıyor.

İdil’in nikah memurunu otel odasına kilitlediğini öğrenen Haziran, onu oradan çıkartıp nikahın gerçekleşmesini sağlıyor. Aliye, Zeynep’ten nikah gecesi Haziran’ın aşık olduğu kişinin otele geleceğini öğreniyor.

Bunu Poyraz’a anlatıyor. Poyraz, otel odasını tutan kişinin o olduğunu anlıyor ve Batuhan otele geliyor. Haziran, Batuhan’ı karşısında görünce donup kalıyor.

Ada Masalı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran’ın Eski Sevgilisi Adaya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler