Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada'nın Kıskanması Bora'nın Hoşuna Gidiyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada’nın Kıskanması Bora’nın Hoşuna Gidiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, kendisine yeni bir asistan almak istiyor. Ancak, Tuğçe ile Ada buna engel olmak istiyor. Evren’in Meltem’i şirkete getirmesiyle ortalık karışıyor. Ada, Meltem’in şirkete giren bir casus olduğunu düşünüyor. Bunu ispat etmek için uğraşıyor. Baht Oyunu 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada’nın kıskanması Bora’nın hoşuna gidiyor.

 Salı Dizileri 2021

Ada’nın Kıskanması Bora’nın Hoşuna Gidiyor!

Baht Oyunu 10. bölüm 1. fragmanında; Ada, Meltem’i duştan çıktığını görünce Bora’ya öfkeleniyor. Bora da Ada’nın kıskançlığı karşısında mutlu oluyor. Ada ile Bora arasında aşk kıvılcımları alevlenmeye başlıyor.

İşte Baht Oyunu 10. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora, Ada’nın artık kendi asistanı olmadığını ailesine açıklıyor. Yeni asistan aramasına giren Bora, başvuruları kabul ediyor. Ancak Tuğçe ile Ada, Bora’nın asistanı olmak isteyenlerin dosyasını ele geçirip iyileri eliyor.

Bora’nın çocukluk arkadaşı Evren’in yanına geliyor. Evren hemen, onun oğluna uygun biri olduğunu düşünüp onu şirkete götürüyor. Ada ile Tuğçe, Meltem’i görünce ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Bora, Meltem’i asistanı olarak işe alıyor. Ada, Meltem’in telefon görüşmelerini duyuyor. Onun şirkete sızan bir ajan olduğunu düşünüyor. Tuğçe’yle birlikte onu takip etmeye başlıyor.

Meltem, Ada ile Tuğçe’nin kendisini takip ettiğini bilip onları oyunlarıyla alt ediyor. Elif, okulun ilk gününde kavga ediyor. İlk aradığı kiyi ise Ada oluyor. Ada, Evren hanımla konuşup Elif’in anne ve babasını kaybettiğini artık anlamasını, bunu onlarında anlaması gerektiğini söylüyor.

Evren ise Ada’ya, onu ve ailesini artık evlerinde ve hayatlarında istemediğini söylüyor. Bora’nın sıkıntılı olduğunu gören babası onunla konuşuyor. Ondan Ada gibi bir kızı üzmemesini istiyor.

Evde Elif’in, okula başladığı için bir yemek düzenleniyor. Yemeğe Meltem’de davet ediliyor. Meltem, Bora’dan havluların yerini soruyor. O sırada onun odasına girip bilgisayarını ve kasasının şifresini açmaya çalışıyor.

Ada ile Bora konuşurken Meltem, bornozla onların karşısına çıkıp saç kurutma makinesinin yerini soruyor. Ada, Meltem’in Bora’nın odasından bornozla çıktığını görünce kafası karışıyor.

Baht Oyunu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Kendisini Kıskandığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler