Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasında Yumruklar...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasında Yumruklar Konuşuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 11. yeni bölümüyle 31 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora ile Ada, çocuk gibi birbirleriyle kavga eder. Tuğçe’yle arası bozulan Rüzgar, ona verdiği yüzüğü alıp tekrar Ada’ya vermek ister. Ada, Rüzgar’la Tuğçe’yi barıştırmak için Bora’yla bir plan yapar. İkiliyi buluşturduktan sonra Ada ile Bora, yakınlaşır. Baht Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada ile Bora arasında yumruklar konuşuyor.

Salı Dizileri 2021

Ada İle Bora Arasında Yumruklar Konuşuyor!

Baht Oyunu 11. bölüm 2. fragmanında; Rüzgar, Tuğçe’yle Ada’yı tehdit ediyor. Tuğçe ile Ada, Bora’dan gizli işler çevirmeye başlıyor. Ada’nın, Bora’dan beklediği özür gelmiyor. Oda kendisini Bora’yla ringde boks yapıp ondan hıncını çıkartmak istiyor.

İşte Baht Oyunu 11. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 10. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ada, Meltem’in bir ajan olduğunu anlar. Ancak ispat edemez. Üzerine bir de onu Bora’nın odasından bornozla çıkarken görünce iyice sinirlenir. Bora, her şeyin farkında Ada’yı kıskandırmanın keyfini yaşar.

Onunla yemeğe gider. Ada, Tuğçe’yle iş birliği yapıp onların yalnız yemek yemelerini engeller. Klimanın ayarını bozan Ada, Meltem’in boynunun tutulmasını ister. Meltem, boynunun tutulmasıyla işe gidemez.

Evde Bora’nın odasına gizlice girip onun kendisine gerekli olan şifreyi bulmaya çalışır. Tuğçe, onu Bora’nın odasından çıkarken görür. Üzerine bir de onun telefon görüşmesine şahit olur.

Bora, Ada’nın ne yapmak istediğini anlayıp onunla Meltem’in evine gizlice girer. Meltem’in evinde kendisine ait bir flaş disk bulur. Ada’ya o diski almamış gibi gösterip cebine koyar. Bora, Meltem’in ajanlık yaptığını anlar.

Babası da durumu öğrenip oğluyla konuşur. Bora, hiçbir şey olmamış gibi Ada’dan Meltem’in doğum günü organizasyonunu yapmasını ister. Ada, Meltem’in numara yaptığını herkese ispat edip onun üzerine atlar.

Bora, Ada’yı Meltem’den zor ayırır. Meltem’in babasının çok hasta olduğunu ve onun için bu ajanlığı kabul ettiğini öğrenip ona gereken parayı verir. Günün sonunda Bora, Ada’ya Meltem’in bir ajan olduğunu bildiğini ve ona bir ders vermek istediğini söyler. Ada, Bora’nın kendisine oynadığı oyunu duyunca çok üzülür.

Baht Oyunu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada’ya Tekrar Dönmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler