Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada'ya Tekrar Dönmek İstiyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada’ya Tekrar Dönmek İstiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, Meltem’in bir ajan olduğunu ispat etmek için Tuğçe’yle birlikte iş birliği yapıyor. Bora ise, her şeyin farkında Ada’ya bir ders vermek istiyor. Ada, Bora’nın yaptığı oyunu öğrenince çok üzülüyor. Baht Oyunu 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Rüzgar, Ada’ya tekrar dönmek istiyor.

 Salı Dizileri 2021

Rüzgar Ada’ya Tekrar Dönmek İstiyor!

Baht Oyunu 11. bölüm 1. fragmanında; Bora ile Ada, çocuk gibi birbirleriyle kavga ediyor. Tuğçe’yle arası bozulan Rüzgar, ona verdiği yüzüğü alıp tekrar Ada’ya vermek istiyor. Ada, Rüzgar’la Tuğçe’yi barıştırmak için Bora’yla bir plan yapıyor. İkiliyi buluşturduktan sonra Ada ile Bora, yakınlaşıyor.

İşte Baht Oyunu 11. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Meltem’in bir ajan olduğunu anlıyor. Ancak ispat edemiyor. Üzerine bir de onu Bora’nın odasından bornozla çıkarken görünce iyice sinirleniyor. Bora, her şeyin farkında Ada’yı kıskandırmanın keyfini yaşıyor.

Onunla yemeğe gidiyor. Ada, Tuğçe’yle iş birliği yapıp onların yalnız yemek yemelerini engelliyor. Klimanın ayarını bozan Ada, Meltem’in boynunun tutulmasını istiyor. Meltem, boynunun tutulmasıyla işe gidemiyor.

Evde Bora’nın odasına gizlice girip onun kendisine gerekli olan şifreyi bulmaya çalışıyor. Tuğçe, onu Bora’nın odasından çıkarken görüyor. Üzerine bir de onun telefon görüşmesine şahit oluyor.

Bora, Ada’nın ne yapmak istediğini anlayıp onunla Meltem’in evine gizlice giriyor. Meltem’in evinde kendisine ait bir flaş disk buluyor. Ada’ya o diski almamış gibi gösterip cebine koyuyor. Bora, Meltem’in ajanlık yaptığını anlıyor.

Babası da durumu öğrenip oğluyla konuşuyor. Bora, hiçbir şey olmamış gibi Ada’dan Meltem’in doğum günü organizasyonunu yapmasını istiyor. Ada, Meltem’in numara yaptığını herkese ispat edip onun üzerine atlıyor.

Bora, Ada’yı Meltem’den zor ayırıyor. Meltem’in babasının çok hasta olduğunu ve onun için bu ajanlığı kabul ettiğini öğrenip ona gereken parayı veriyor. Günün sonunda Bora, Ada’ya Meltem’in bir ajan olduğunu bildiğini ve ona bir ders vermek istediğini söylüyor. Ada, Bora’nın kendisine oynadığı oyunu duyunca çok üzülüyor.

Baht Oyunu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora’dan Ada’ya Beklenmedik Hamle Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler