Ana SayfaDizilerAda Masalı 11. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batu Haziran İle Poyraz'ın Arasını...

İlgili Postlar

Ada Masalı 11. Bölüm Ön İzleme Yayında! Batu Haziran İle Poyraz’ın Arasını Bozuyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Ada Masalı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran, Poyraz’a kendisini affettirmeyi başarıyor. Batu, ikiliyi ayırmak için bir plan yapıyor. Poyraz’ı kışkırtıp kendisini yumruklamasını sağlıyor. Ada Masalı 11. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Batu, Haziran ile Poyraz’ın arasını bozmayı başarıyor.

Salı Dizileri 2021

Batu Haziran İle Poyraz’ın Arasını Bozuyor!

Ada Masalı 11. bölüm ön izlemesinde; Yerde yaralı bir şekilde yatan Batu, ortadan kayboluyor. Haziran, Poyraz’ın Batu’yu yaraladığı için çok kızıyor. Poyraz, Batu’nun kendisini nasıl kışkırttığını ona anlatamıyor.

İşte Ada Masalı 11. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz, Batu’nun Haziran’ın eski sevgilisi olduğunu düşünüyor. Haziran, Poyraz’ın kendisine tavır aldığını anlayıp ona Batu ile sadece normal arkadaş olduğunu, onu annesinin adaya çağırdığını söylüyor.

İdil, evine dönmek zorunda kalıyor ve odasından dışarı çıkmıyor. Görkem, Sema’nın ablasını kıskandığını düşünüp onu evlendirmek istiyor ve adada araştırma yapmaya başlıyor. Sema’ya uygun bir eş bulup ikiliyi bir araya getirmeye çalışıyor.

Poyraz ile Haziran, bir çiftin yanına gidiyor. Onların yalan yüzünden kavga ettiklerini görüyorlar. Haziran, kendisini onların vesilesiyle Poyraz’a affettiriyor. Poyraz ile Haziran, sevgili oluyor.

İdil, hastaneye gidip kan tahlili oluyor. Daha sonra kan tahlilinin üzerinde oynayıp kendisini çok hasta gibi gösteriyor. Poyraz, İdil’i ağlarken görünce yanına gidip ne olduğunu soruyor. İdil, çok hasta olduğunu ve bunu kimseye söylememesini istiyor.

Batu, adadaki herkese para dağıtmaya başlıyor. Otele de pahalı bir kahve makinesi alıyor. Poyraz, Batu’nun yanına gidip onu bu konuda uyarıyor. Haziran, babasının ölüm yıl dönümünü Batu’dan öğrenip o günü unuttuğu için çok üzülüyor.

Poyraz, Haziran’ı perişan bir vaziyette deniz kenarında buluyor. Haziran, Poyraz’a babasının nasıl öldüğünü anlatıyor ve o yüzden denizden nefret ettiğini söylüyor. Poyraz, Haziran’ı sakinleştirip onun deniz korkusunu yenmesine yardımcı oluyor.

Batu, kameraların göreceği bir yere gidip Poyraz’ı yanına çağırıyor. Ona Haziran’la ilişki yaşadıklarını çirkin bir şekilde anlatıyor. Poyraz’ı kışkırtmayı başarıyor. Onun konuşmalarına dayanamayan Poyraz, Batu’ya yumruk atıyor. Batu, kanlar içinde yere yığılıyor. O sırada Haziran geliyor.

Ada Masalı 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz’ın Yardımıyla Korkularını Yenebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler