Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla'ya Evlenme Teklif...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’ya Evlenme Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 10. yeni bölümüyle 27 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan ile Esra, birlikte olmaya başlar. Çınar, Çağla’yla konuşup ona Ozan için savaşması gerektiğini söyler. Çağla, Esra’ya ailesinin Ozan’la evlenmesine kesin gözüyle baktığını söyler. Aşk Mantık İntikam 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Çağla’ya evlenme teklif ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Çağla’ya Evlenme Teklif Ediyor!

Aşk Mantık İntikam 10. bölüm 2. fragmanında; Ozan, çok üzgün olan Çağla’nın yanına gidiyor. Çağla, yaptıkları için Ozan’dan özür diliyor. O ise, Çağla’ya kendisiyle evlenmesini istediğini söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 10. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, Esra’nın işten ayrılmasıyla kendisini işine veremez. Sürekli onu düşünür. Çınar’da aynı şekilde Esra olmadan çalışmak istemez. Ozan, Esra’nın işten çıkarken ağladığını öğrenip onu işe döndürmek için konuşmaya gider.

Esra, Ozan’a işten onu Çağla’dan kıskandığı için ayrıldığını söyleyemez. Tanıtım yüzü oldukları şirket ödül töreninde Esra ile Ozan’ı görmek ve onlara ödül vermek ister. Ozan, Esra’yı ödül törenine götürmek için uğraşır.

Başarılı olamayınca restorana gidip oturur. Esra, o ödül törenine gitmeyi kabul eder. Çınar, Esra’yla konuşmak için onun yanına gider. Orada Ozan’ı görüyor. Takip edip onun Esra’yla buluştuğunu görür.

Şüphelenip Ozan’ın eski karısının kim olduğunu araştırmaya başlar. Tahmin ettiği gibi Esra’nın Ozan’ın boşandığı eşi olduğunu öğrenir. Ozan’ı arayıp onu basketbol maçına çağırır. Orada ondan bunun hesabını sorar.

Ozan’a, Esra’ya olan hislerini açıkladığında neden gerçekleri anlatmadığını sorup kavgaya tutuşur. Ayrılırken Ozan’a, Esra’dan vazgeçmeyeceğini söyler. Çınar, babasıyla konuşup ondan şirketin hisselerini ister ve şirketin yönetim kurulu başkanı olur.

Şirkette herkes Çınar’ın Çağla’nın ikiz kardeşi olduğunu öğrenir. Esra’da, bu duruma çok şaşırır. Çınar, Esra’yı yanına çağırıp ondan kendisinin yardımcısı olmasını ister. Esra’da kabul eder. Ayrıntıları konuşmak için Esra’yı akşam yemeğine davet eder.

Ozan, durumu öğrenir ve Esra’dan sunup metni ister. Esra, Çınar’la olan yemek randevusunu iptal eder ve Ozan’la birlikte sunumunu hazırlar. Çınar’ın moralinin çok bozuk olduğunu ve Ozan’la aralarının iyi olmadığını anlayan Çağla, şirkete Ozan’la konuşmaya gider.

Ozan çıkışta Esra’ya, onu sevmekten hiç vazgeçmediğini ve tüm bu gücü onun için elde ettiğini söyler ve onu öper. Çağla, onları öpüşürken görüyor ve büyük hayal kırıklığına uğrar.

Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağla Esra’ya Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler