Ana SayfaDizilerBaş Belası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek'in Hayatını İkinci Kez...

İlgili Postlar

Baş Belası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’in Hayatını İkinci Kez Kurtarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası, 11. yeni bölümüyle 27 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Peri, İpek ile Şahin’in arasında bir şeyler olduğunu zanneder ve kızının bir an evvel işinden ayrılmasını ister. Yener, Mehmet amirle konuşup ona, emniyette ne Şahin’i ne de İpek’i görmek istemediğini söyler. İpek, istifasını yazıp Mehmet amire verir. Baş Belası 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahin, İpek’in hayatını ikinci kez kurtarıyor.

Cuma Dizileri 2021

Şahin İpek’in Hayatını İkinci Kez Kurtarıyor!

Baş Belası 11. bölüm 2. fragmanında; İpek, Şahin’e onca kötü olay olmasına rağmen hayata tutunmaya ve yaşamı onurlandırmaları gerektiğine inandığını söylüyor. Yener, Şahin’e işine bakmasını ve şantaj çetesiyle ilgili konunun kapanması gerektiğini söylüyor. Simge, İpek’e silahını doğrultuyor. Şahin ise, hemen siper alıp İpek’i vurulmaktan kurtarıyor.

İşte Baş Belası 11. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1430249986021801986

BAŞ BELASI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahin ile İpek, şantaj çetesinin öldürdüğü karı kocayı bulur. Ancak, çetenin cinayete intihar süsü verdiğini anlar. İpek’le birlikte, olay yerindeki delilleri toplayıp emniyete olayın intihar olduğunu düşündüklerini söylerler.

Şahin, emniyete İpek’ten terapi aldığını söyleyip tüm vaktini çetenin peşinde geçirir. Simge, Yener’le buluşup ikinci anahtarı da Şahin ile İpek’in eline geçtiğinden emin olduğunu, eğer bu işle ilgilenmezse ikisini de kendisini halledeceğini söyler.

İpek, ölen adamın telefonundaki videoda bir dövme dikkatini çeker. Şahin ile İpek, dövmenin özel bir dövme olduğunu araştırıp bulurlar ve bu dövmenin sahibine ulaşırlar. Genç kızın şantaj çetesi tarafından tehdit edildiğini öğrenip onu İpek, kendi evine götürür.

Kıza bir şey olmaması için de izinli olan Doruk’tan onu korumasını isterler. Simge, kızın İpek’in evinde olabileceğini tahmin eder ve Görkem’le konuşma bahanesiyle onun evine gider. Orada genç kızı görür. Kız Simge’yi görünce evden kaçar.

Tanınmaz halde öldürülmüş bir genç kız bulunur. Araştırmalar sonucunda Şahin, ölen kızın sakladıkları kızın kardeşi olduğunu anlar. İpek, Simge’yi arayıp onun oğlundan terapi almasını istemediğini söyler.

Simge, İpek’in evine gider ve ona oğluyla ilgili dosyayı vermek istediğini söyler. Evde kimsenin olmadığını anlayınca da bıçağıyla İpek’i öldürmek ister. İpek, Simge’nin amacını tahmin eder ve Şahin’i arar. Simge, İpek’i havuz başında yakalar ve bıçağını çıkartıp onu öldürmek için hamle yapar.

Baş Belası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İşinden İstifa Etmek Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler