Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayları Belli Oldu!

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’de takımlar ilk oyunu alabilmek için karşı karşıya geldi. En iyi yemekleri yapan takım ilk oyunu kazandı. Kaybeden takım ise dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk adayını belirledi. MasterChef 2021’in ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları belli oldu.

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021’in İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2021’in ilk takım oyunu için mavi ve kırmızı takım yerlerini aldı. Şefler, takımlardan bir esnaf menüsü yapmalarını istedi. Verilen sürenin bitiminden şefler takımlarını tek tek yaptılar. En çok kırmızı takımın yemekleri beğenildi. Açık ara Kırmızı takım ilk takım oyununu kazandı.

 BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Mehmet şef, kendi imza tabağını yarışmacılara tanıttı ve onlara tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacının bireysel dokunulmazlığı alacağını söyledi.

Burcu ile Hasan’ın tabağı son ikiye kaldı. Hasan’ın tabağı Burcu’nun tabağından daha başarılı olduğu için Hasan, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Eleme Adayları Belli Oldu!

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, format gereği takımından bir yarışmacının isimini vermek durumunda kaldı. Hasan, yarışmada kendisi hakkında konuştuğu için Tunahan’ın ismini verdi.

Tunahan, haftanın ilk eleme adayı oldu. Hasan’ın Tunahan’ın ismini vermesi yarışmacıların arasında tepkiye yol açtı. Onun kişisel sebeplerden dolayı Tunahan’ın ismini verdiği düşünüldü. En çok tepkiyi veren ise Tahsin oldu. Şeflerden söz alan Tahsin, bunun adaletsizlik olduğunu, Tunahan’ın değil kendi isminin yazılmasını istediğini söyledi.

Tahsin’in bu isteği kabul edilmedi ve ikinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar kendi oylarını kullandılar. En çok oyu alan Fatma ile Tahsin oldu. İki yarışmacının puanı aynı olunca karar takım kaptanı Burcu’ya kaldı. Burcu, eleme adayı olarak Tahsin’i belirledi.

MasterChef 2021’in ilk haftasının iki eleme adayı Tunahan ile Tahsin oldu. Kırmızı takım oyuncuların uyumu dikkatlerden kaçmadı. Bu hafta iki takım oyunu daha oynanacak. Bakalım diğer takım oyunlarını hangi takım galip gelecek?

MasterChef 2021’in İlk Takım Kaptanı Kim Oldu? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler