Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in İlk Takım Kaptanı Kim Oldu? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in İlk Takım Kaptanı Kim Oldu? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in kadrosu belli oldu ve ilk bölümüyle ekrana geldi. Binlerce yarışmacı arasından seçilerek, turlarda başarılı olan yarışmacılar kaptanlık oyunu için mücadele verdi. MasterChef 2021’in ilk takım kaptanı kim oldu? Avantaj oyununu hangi takım kaptanı kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2021’in İlk Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2021’in ilk kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılardan mantı yapmalarını istedi. Mantı yemeği için ise, herhangi bir kriter belirlemedi. En lezzetli mantıyı kim yaparsa onun mavi takım kaptanı olacağını açıkladılar.

Yarışmacılar en iyi mantıyı yapıp MasterChef 2021’in ilk kaptanı olabilmek için yarıştı. Verilen süre içinde yarışmacılar büyük emek sarf etti. Sürenin bitiminden sonra şefler yarışmacıların yaptığı mantıların tadımlarını tek tek yaptılar. En lezzetli mantıyı yapan yarışmacı Burcu oldu.

Burcu, mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirleme hakkına sahip oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Burcu, Eren’i seçti.

Mavi takım kaptanı Burcu,

Kırmızı Takım kaptanı Eren oldu.

MASTERCHEF 2021’İN MAVİ TAKIM  VE KIRMIZI TAKIM KADROSU!

MasterChef Türkiye’de ilk mavi takım kaptanı olan Burcu, takımına;

Hasan, Hamza, Görkem, Tahsin, Safanur, Fatma ve Tunahan’ı seçti.

Kırmızı takım kaptanı Eren ise takımına, Şükrü, Emre, Mert, İbrahim, Dilara, Sergen ve Milhan’ı seçti. Milhan, sona kaldığı için çok üzüldü. Şeflere, kendisini onlara ispatlayacağını söyledi.

Mavi Takım kadrosu; Burcu, Hasan, Hamza, Görkem, Tahsin, Safanur, Fatma ve Tunahan oldu.

Kırmızı Takım kadrosu; Eren, Şükrü, Emre, Mert, İbrahim, Dilara, Sergen ve Milhan oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım kadrosu belirlendikten sonra, kaptanlar avantaj oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, her iki takım kaptanından 20 dakika süre içinde kayısı kıvamında poşe yumurta ve çılbır yapmalarını istendi. Süre sonunda şefler, yapılan yemekleri tek tek değerlendirdi ve kaptanlar düellosunu kazanan mavi takım kaptanı Burcu oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU AVANTAJI NEYDİ?

Kaptanlar düellosunu kazanan Burcu, Mavi takıma ilk takım oyununda avantaj kazandırmayı başardı. Somer şef, kaptanlar düellosunda kazanılacak avantajın ne olduğunu oynanacak ilk takım oyunu öncesinde açıklanacağını söyledi.

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler