Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021'in Ana Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in, üç haftalık final turları dün akşam sona erdi. Yedeklere seçilen 15 yarışmacı MasterChef 2021’in ana kadrosuna girebilmek mücadele etti. Mücadele sonunda kazanan yarışmacı belli oldu. MasterChef 2021’in ana kadrosu belli oldu. MasterChef 2021’in ana kadrosunda kimler var?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu!

Yedeklere kalan 15 yarışmacı ana kadronun 16. yarışmacısı olabilmek için iki aşamadan oluşan turda yarıştılar. İlk turda şefler 15 yedek yarışmacıdan Dalyan köfte yapmalarını istedi. Yarışmacılar verilen 50 dakikalık süre içinde en iyi Dalyan köfteyi yapmak için büyük mücadele verdi.

İlk turu, Yiğit, Araz, Merve, Pelin, Azize, Samet ve Sergen geçti. İkinci tur yaratıcılık turu için bu yarışmacılar yerlerini aldı. Şefler ikinci turda yarışmacılara kavun verdi. Verilen süre bittiğinde şefler karar vermekte oldukça zorlandılar. Özellikle iki yarışmacının yemeği arasında ufak tefek kusur bulmaya çalıştılar.

16 kez yarışan Sergen, yarışmanın 16. yarışmacısı olarak ana kadroya girmeyi başardı. Gecenin en başarılı tabağını yaparak ana kadroya giren Sergen oldu.

MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

İlk gruptan ana kadroya giren isimler; Fatma Polat, Milhan Erdem, Dilara Başaran, İbrahim Cingözler, Tunahan Ak olmuştu.

İkinci gruptan ana kadroya giren isimler; Şükrü Özsarı, Hamza Mercimek, Burcu Önal, Görkem Demiral ve Hasan Biltekin olmuştu.

Üçüncü gruptan ana kadroya giren isimler; Tahsin Küçük, Eren Kaşıkçı, Mert Yılmaz, Safanur Bol, Emre Büber olmuştu.

Yedeklerden girerek yarışmanın ana kadrosuna son olarak giren isim ise Sergen oldu.

YEDEK YARIŞMACILAR KİMLER?

İlk gruptan yedek yarışmacılar arasına girenler; Ateş, Berk, Nursima ve Mete oldu. İkinci gruptan ise Azize, Araz, Samet, Merve ve Zerda yedek yarışmacılar arasına girdi. Üçüncü gruptan seçilen yedek yarışmacılar; Mustafa, Melis, Pelin, Yiğit ve Rabia oldu.

Bu yarışmacılar MasterChef’in ilerleyen bölümlerinde elenen yarışmacıların yerine girecek.

Büyük bir beğeniyle izlenen MasterChef Türkiye 2021’in bu akşamki bölümünde ilk kaptanlık oyunu oynanacak. Mavi takım ve kırmızı takım kaptanları takımlarını kuracak.

 MasterChef Tunahan Diskalifiye Mi Edilecek? Tunahan Kendisini Savundu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler