Ana SayfaKimdirMasterchef Fatma Polat Kimdir?

İlgili Postlar

Masterchef Fatma Polat Kimdir?

Masterchef 2021 ana kadroya giren ilk isim Fatma Polat olmuştur. Masterchef Fatma Polat Kimdir? Fatma Polat Kaç Yaşında? Fatma Polat Ne Zaman Doğdu? Fatma Polat Nerede Doğdu? Fatma Polat Aslen Nereli? Fatma Polat Hangi Burç? Fatma Polat hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde. İşte Fatma Polat…

Fatma Polat Kaç Yaşında? Fatma Polat Ne Zaman Doğdu? Fatma Polat Nerede Doğdu?

14 Mayıs 1983 yılında Sivas’ ta dünyaya gelmiş olup 38 yaşındadır.

Fatma Polat Aslen Nereli? Fatma Polat Hangi Burç?

Fatma Polat, Aslen Sivaslı olarak biliniyor ve Boğa burcudur.

Masterchef Fatma Polat Kimdir?

Fatma Polat, İstanbul’da yaşıyır ve hobi olarak boksla ilgilenen Fatma Polat’ın 17, 13 ve 11 yaşlarında olan 3 çocuğu var. Kendisini ‘öğrenme obezi’ olarak tanımlayan Fatma Polat, Masterchef 2021’in 1. turunda kayınvalidesinden öğrendiği Malatya yöresine ait yumurtalı köfte ile jüri karşısına çıktı ve üçlü düellolara da katılmaya hak kazandı. Fatma Polat, yarışmada “Size Malatya’nın yumurtalı köftesini alacağım. Çocuklarımın rahmetli babaannesinden öğrenmiştim. Çok da sevdim, sizin de tatmanızı istiyorum” demişti.

20 yıl sonra yeniden üniversiteye başladığını söyleyen Fatma Polat, “Psikoloji ve sosyoloji okuyorum. Başka bir üniversiteden aile danışmanlığı eğitimi de aldım. Çok zorlu bir dönem geçirdim. O yüzden zorlu dönemde çok takip edemedim yarışmayı. 3 tane çocuğum var, çocuklarla da ilgilenmem lazım çünkü çocukları tek büyütüyorum” diyor ve Fatma Polat’ın asıl mesleği ise aile danışmanlığı olduğu biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler