Ana SayfaKimdirMasterchef Milhan Erdem Kimdir?

İlgili Postlar

Masterchef Milhan Erdem Kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının ikinci ana kadro yarışmacısı Masterchef Milhan Erdem Kimdir? Milhan Erdem Kaç Yaşında? Milhan Erdem Ne Zaman Doğdu? Milhan Erdem Nerede Doğdu? Milhan Erdem Aslen Nereli? Milhan Erdem Hangi Burç? Gencecik yaşında pek çok ödüller alıp farklı mutfaklarda çalışan Milhan Erdem hakkında merak edilen herşey Kimdir yazımızda. İşte Milhan Erdem…

Milhan Erdem Kaç Yaşında? Milhan Erdem Ne Zaman Doğdu? Milhan Erdem Nerede  Doğdu? 

10 Eylül 2001 tarihinde dünyaya gelen Milhan Erdem, İstanbul’ da doğdu. Milhan Erdem, 20 yaşında.

Milhan Erdem Aslen Nereli? Milhan Erdem Hangi Burç?

Aslen Kütahyalı olarak bilinen Milhan Erdem, Başak burcudur.

Masterchef Milhan Erdem Kimdir?

Milhan Erdem, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen Kütahya Tavşanlı olan Milhan Erdem, İstanbul’da bir Lübnan mutfağında çalışıyor. Instagram hesabı @milhanerdemm olan yarışmacı Milhan Erdem, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 2019 yılında mezun oldu. Daha önce Kırgızistan’da eğitimler vermiş olan Milhan Erdem, Almanya’da çalışmıştır.

Milhan Erdem Ödülleri;

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazanan Milhan Erdem, 2019 yılında Antalya EXPO yemek yarışmasında yılın altın genç şefi seçilerek kupa ve altın madalya almıştır. Milhan Erdem ayrıca ödüller doymak bilmemiş, İzmir’de düzenlenen yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye’de düzenlenen yarışmada balık kategorisinde de altın madalya kazanmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler