Ana SayfaDizilerElkızı Dizisi Yakında Başlıyor

İlgili Postlar

Elkızı Dizisi Yakında Başlıyor

Fox TV’nin yeni sezonda yayın hayatına başlayacak olan iddialı Elkızı dizisinden ilk fragman yayımlandı. Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Elkızı dizisi yakında başlıyor. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar;

İlk Fragmandan Dikkat Çekti

Yapımcılığını NTC Medya’nın yaptığı, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu ve  senaryosunu Hilal Yıldız’ın yazdığı Elkızı dizisinin ilk fragmanı geçtiğimiz gün yayımlandı. İlk fragmandan merak uyandırmayı başaran dizi bu sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olacağa benziyor.

Çekimler Başladı

Geçtiğimiz günlerde okuma provası tamamlanan ve çekimlerine başlanan Elkızı’nın oyuncu kadrosuna Aşk ve Mavi dizisindeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Alayça Öztürk ve Nur Yazar katıldı.Ula’da çekimleri devam eden Elkızı dizisi, çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını üzerine kurulu.

Elkızı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fox’un başarılı yapımlarından biri olacağa benzeyen dizi usta kadrosyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan dizide Ezo’nun babası Resul karakterine can verecek.

Fikret Kuşkan Kimdir?

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Seyircide merak uyandıran Elkızı dizisi Eylül ayında yayın hayatına başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler