Ana SayfaDizilerBaş Belası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İşinden İstifa Etmek Zorunda...

İlgili Postlar

Baş Belası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek İşinden İstifa Etmek Zorunda Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İpek ile Şahin, emniyetten gizli şantaj çetesinin peşine düşüyor. Çete, üst üste cinayetler işliyor. Simge, Yener müdürü sert bir şekilde uyarıyor. İpek, Simge’nin çetenin içinde olduğunu anlıyor. Ancak, ona çok savunmasız yakalanıyor. Baş Belası 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek, işinden istifa etmek zorunda kalıyor.

Cuma Dizileri 2021

İpek İşinden İstifa Etmek Zorunda Kalıyor!

Baş Belası 11. bölüm 1. fragmanında; Peri, İpek ile Şahin’in arasında bir şeyler olduğunu zannediyor ve kızının bir an evvel işinden ayrılmasını istiyor. Yener, Mehmet amirle konuşup ona, emniyette ne Şahin’i ne de İpek’i görmek istemediğini söylüyor. İpek, istifasını yazıp Mehmet amire veriyor.

İşte Baş Belası 11. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1428828939330465794

BAŞ BELASI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şahin ile İpek, şantaj çetesinin öldürdüğü karı kocayı buluyor. Ancak, çetenin cinayete intihar süsü verdiğini anlıyor. İpek’le birlikte, olay yerindeki delilleri toplayıp emniyete olayın intihar olduğunu düşündüklerini söylüyorlar.

Şahin, emniyete İpek’ten terapi aldığını söyleyip tüm vaktini çetenin peşinde geçiriyor. Simge, Yener’le buluşup ikinci anahtarı da Şahin ile İpek’in eline geçtiğinden emin olduğunu, eğer bu işle ilgilenmezse ikisini de kendisini halledeceğini söylüyor.

İpek, ölen adamın telefonundaki videoda bir dövme dikkatini çekiyor. Şahin ile İpek, dövmenin özel bir dövme olduğunu araştırıp buluyorlar ve bu dövmenin sahibine ulaşıyorlar. Genç kızın şantaj çetesi tarafından tehdit edildiğini öğrenip onu İpek, kendi evine götürüyor.

Kıza bir şey olmaması için de izinli olan Doruk’tan onu korumasını istiyorlar. Simge, kızın İpek’in evinde olabileceğini tahmin ediyor ve Görkem’le konuşma bahanesiyle onun evine gidiyor. Orada genç kızı görüyor. Kız Simge’yi görünce evden kaçıyor.

Tanınmaz halde öldürülmüş bir genç kız bulunuyor. Araştırmalar sonucunda Şahin, ölen kızın sakladıkları kızın kardeşi olduğunu anlıyor. İpek, Simge’yi arayıp onun oğlundan terapi almasını istemediğini söylüyor.

Simge, İpek’in evine gidiyor ve ona oğluyla ilgili dosyayı vermek istediğini söylüyor. Evde kimsenin olmadığını anlayınca da bıçağıyla İpek’i öldürmek istiyor. İpek, Simge’nin amacını tahmin ediyor ve Şahin’i arıyor. Simge, İpek’i havuz başında yakalıyor ve bıçağını çıkartıp onu öldürmek için hamle yapıyor.

Baş Belası 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler