Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağla Büyük Hayal Kırıklığına...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağla Büyük Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Esra’yı işe geri döndürmeyi başarıyor. Çınar, Esra’nın Ozan’ın eski eşi olduğunu öğreniyor. Ozan, Esra’yı Çınar’a kaptırmak istemiyor ve ona olan hislerini açıklıyor. Onları öpüşürken gören Çağla, büyük hayal kırıklığına uğruyor.

Cuma Dizileri 2021

Çağla Büyük Hayal Kırıklığına Uğruyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ozan, Esra’nın işten ayrılmasıyla kendisini işine veremiyor. Sürekli onu düşünüyor. Çınar’da aynı şekilde Esra olmadan çalışmak istemiyor. Ozan, Esra’nın işten çıkarken ağladığını öğrenip onu işe döndürmek için konuşmaya gidiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra, Ozan’a işten onu Çağla’dan kıskandığı için ayrıldığını söyleyemiyor. Tanıtım yüzü oldukları şirket ödül töreninde Esra ile Ozan’ı görmek ve onlara ödül vermek istiyor. Ozan, Esra’yı ödül törenine götürmek için uğraşıyor.

Başarılı olamayınca restorana gidip oturuyor. Esra, o ödül törenine gitmeyi kabul ediyor. Çınar, Esra’yla konuşmak için onun yanına gidiyor. Orada Ozan’ı görüyor. Takip edip onun Esra’yla buluştuğunu görüyor.

Şüphelenip Ozan’ın eski karısının kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Tahmin ettiği gibi Esra’nın Ozan’ın boşandığı eşi olduğunu öğreniyor. Ozan’ı arayıp onu basketbol maçına çağırıyor. Orada ondan bunun hesabını soruyor.

Ozan’a, Esra’ya olan hislerini açıkladığında neden gerçekleri anlatmadığını sorup kavgaya tutuşuyor. Ayrılırken Ozan’a, Esra’dan vazgeçmeyeceğini söylüyor. Çınar, babasıyla konuşup ondan şirketin hisselerini istiyor ve şirketin yönetim kurulu başkanı oluyor.

Şirkette herkes Çınar’ın Çağla’nın ikiz kardeşi olduğunu öğreniyor. Esra’da, bu duruma çok şaşırıyor. Çınar, Esra’yı yanına çağırıp ondan kendisinin yardımcısı olmasını istiyor. Esra’da kabul ediyor. Ayrıntıları konuşmak için Esra’yı akşam yemeğine davet ediyor.

Ozan, durumu öğreniyor ve Esra’dan sunup metni istiyor. Esra, Çınar’la olan yemek randevusunu iptal ediyor ve Ozan’la birlikte sunumunu hazırlıyor. Çınar’ın moralinin çok bozuk olduğunu ve Ozan’la aralarının iyi olmadığını anlayan Çağla, şirkete Ozan’la konuşmaya gidiyor.

Ozan çıkışta Esra’ya, onu sevmekten hiç vazgeçmediğini ve tüm bu gücü onun için elde ettiğini söylüyor ve onu öpüyor. Çağla, onları öpüşürken görüyor ve büyük hayal kırıklığına uğruyor.

Aşk Mantık İntikam 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan İle Esra’nın Sırrı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler