Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora'dan Ada'ya Beklenmedik Hamle Geliyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora’dan Ada’ya Beklenmedik Hamle Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 10. yeni bölümüyle 24 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ada, Meltem’i duştan çıktığını görünce Bora’ya öfkelenir. Bora da Ada’nın kıskançlığı karşısında mutlu olur. Ada ile Bora arasında aşk kıvılcımları alevlenmeye başlar. Baht Oyunu 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora’dan Ada’ya beklenmedik hamle geliyor.

 Salı Dizileri 2021

Bora’dan Ada’ya Beklenmedik Hamle Geliyor!

Baht Oyunu 10. bölüm 2. fragmanında; Ada, Bora’nın çevresinde Meltem’i görmeye dayanamıyor. Onun bir ajan olduğunu ispatlamak için elinden geleni yapıyor. Ada, bunu Bora’ya anlatmaya çalışıyor. Bora ise, Ada’ya sarılıp onu öpüyor.

İşte Baht Oyunu 10. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora, Ada’nın artık kendi asistanı olmadığını ailesine açıklar. Yeni asistan aramasına giren Bora, başvuruları kabul eder. Ancak Tuğçe ile Ada, Bora’nın asistanı olmak isteyenlerin dosyasını ele geçirip iyi olanları eler.

Bora’nın çocukluk arkadaşı Evren’in yanına gelir. Evren hemen, onun oğluna uygun biri olduğunu düşünüp onu şirkete götürür. Ada ile Tuğçe, Meltem’i görünce ne yapacaklarını bilemezler.

Bora, Meltem’i asistanı olarak işe alır. Ada, Meltem’in telefon görüşmelerini duyar. Onun şirkete sızan bir ajan olduğunu düşünür. Tuğçe ile birlikte onu takip etmeye başlar.

Meltem, Ada ile Tuğçe’nin kendisini takip ettiğini bilip onları oyunlarıyla alt eder. Elif, okulun ilk gününde kavga eder. İlk aradığı kiyi ise Ada olur. Ada, Evren hanımla konuşup Elif’in anne ve babasını kaybettiğini artık anlamasını, bunu onlarında anlaması gerektiğini söyler.

Evren ise Ada’ya, onu ve ailesini artık evlerinde ve hayatlarında istemediğini söyler. Bora’nın sıkıntılı olduğunu gören babası onunla konuşur. Ondan Ada gibi bir kızı üzmemesini ister.

Evde Elif’in, okula başladığı için bir yemek düzenlenir. Yemeğe Meltem’de davet edilir. Meltem, Bora’dan havluların yerini sorar. O sırada onun odasına girip bilgisayarını ve kasasının şifresini açmaya çalışır.

Ada ile Bora konuşurken Meltem, bornozla onların karşısına çıkıp saç kurutma makinesinin yerini sorar. Ada, Meltem’in Bora’nın odasından bornozla çıktığını görünce kafası karışır.

Baht Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada’nın Kıskanması Bora’nın Hoşuna Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler