Ana SayfaDizilerYalancı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Yalancı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Show Tv ekranında yayınlanacak olan Yalancı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisinin, yönetmenliğini usta isim Hülya Gezer yapıyor. Senaryosunu, Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Yalancı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Yalancı dizisi, eylül ayı içerisinde ekrana gelecek. Büyük beğeni toplayacağı tahmin edilen dizinin oyuncu kadrosu oldukça usta isimlerden oluşuyor. Dizinin konusu ise merak ediliyor. Yalancı dizisinin başrollerini, dizilerin aranan yüzlerinden Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci paylaşıyor.

İşte Yalancı dizisinin ilk tanıtımı…

 

YALANCI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yalancı dizisinin başrol oyuncuları; Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler yer alıyor.

YALANCI DİZİSİNİN KONUSU!

Deniz, zeki yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise, işinde başarılı ünlü bir cerrahtır. Ünlü cerrahın oğlu Deniz’in öğrencisidir. Deniz ile Mehmet emir, yalnız yaşamaktadır.

Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükleyecektir. Masum bir yemeğin, kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece hayatlarını değiştirecek ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında bunu kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılırlar. Yapmaları gereken tek şey ise, doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet, Her hikayenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi bu gerçek herkesten yüzünü gizlemektedir.

Yalancı dizisi Show Tv ekranında eylül ayı içerisinde ekrana gelecek. Dizinin konusu şimdiden izleyicilerini heyecanlandırmaya başladı.

Hazal Türesan Kimdir?

Cemal Toktaş kimdir?

Show TV’nin Yeni Dizisi “Yalancı” Oyuncuları Bir Araya Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler