Ana SayfaKimdirMesut Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Mesut Yılmaz Kimdir?

“Baraj” dizisinin sevilen oyuncusu Mesut Yılmaz kimdir? Mesut Yılmaz kaç yaşında? Mesut Yılmaz dizileri neler? Mesut Yılmaz filmleri neler? Mesut Yılmaz aslen nereli? Mesut Yılmaz hangi burç? Mesut Yılmaz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Mesut Yılmaz Kaç Yaşında? Mesut Yılmaz Aslen Nereli? Mesut Yılmaz Hangi Burç?

Mesut Yılmaz 1 Ocak 1998 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Mesut Yılmaz, Oğlak burcudur.

Mesut Yılmaz Kimdir?

Mesut Yılmaz eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Mesut Yılmaz, liseden mevzun olduktan sonra “Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Eğitimini başarıyla tamamlayan Mesut Yılmaz, 2013 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisiyle profesyonel kariyerine başlamıştır.

Ekranlardaki yerine devam ederken tiyatroya da ara vermeyen Mesut Yılmaz, 2014 senesinde sahnelediği “Shakespeare’in Bütün Eserleri (Hafif Kısaltılmış) ” isimli oyunla “Genç Yetenek Ödülü”nü kazanmıştır. 2018 senesinde “Astroloji” filmiyle beyazperdedeki yerini alan Mesut Yılmaz bu yıl “Baraj” dizisinde “İsmet” karakterini canlandırmaktadır.

Mesut Yılmaz Dizileri

  • 2020 -Baraj
  • 2019 – Ver Elini Aşk
  • 2016 – Şahane Damat
  • 2015 – İnadına Aşk
  • 2013 – Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Mesut Yılmaz Filmleri

  • 2018 – Astroloji
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler