Ana SayfaKimdirTuğçe Hazar Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğçe Hazar Kimdir?

Tuğçe Hazar kimdir? Tuğçe Hazar kaç yaşında? Tuğçe Hazar filmleri neler? Tuğçe Hazar aslen nereli? Tuğçe Hazar hangi burç?

Tuğçe Hazar kaç yaşında? Tuğçe Hazar filmleri neler? Tuğçe Hazar aslen nereli? Tuğçe Hazar hangi burç?

Annesi Makedon babası da Türkmenistan göçmeni olan Tuğçe Hazar, İzmir’de yaşıyor.

Tuğçe Hazar kimdir?

Tuğçe Hazar İzmir’de yaşıyor. Annesi Makedon babası ise Türkmenistan göçmenidir. Doktor bir baba ve hemşire bir annenin kızı olan Hazar, 2 kardeşten küçük olanı.

Anne ve babasının sürekli olarak müzik ile uğraştığını ve evde daima klavye, mandolin, keman, bağlama, tambur vs. birçok müzik aletiyle iç içe büyüdüğünü ifade eden Hazar’ın müzik sevgisi çocukluktan geliyor.

3 yaşında babasının yönlendirmeleri ile enstrümanlarla tanışan Tuğçe Hazar, ilk olarak klavye ile müziğe başladı. Gıda Mühendisliği okumasına rağmen sağlıkçı bir ailenin ve İngilizce öğretmeni bir ablanın aksine Hazar, içindeki müzik aşkına engel olamayarak müzisyen olmayı seçti.

Okulunda yapılan etkinliklerde sahne alan Hazar, ilerleyen zamanlarda kafe ve barlarda sahne almaya başladı. Müzisyen kimliğinin yanı sıra yağlı boya tabloları da yapıp satan Tuğçe Hazar, Latin dans dersleri de aldı. Ayrıca Aeorobic, step ve fitness eğitimleri de alan Tuğçe, çok yönlü olduğunun altını çiziyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler