Ana SayfaKimdirBatuhan Yüzgüleç Kimdir?

İlgili Postlar

Batuhan Yüzgüleç Kimdir?

“Baraj” dizisinin oyuncusu Batuhan Yüzgüleç kimdir? Batuhan Yüzgüleç kaç yaşında? Batuhan Yüzgüleç dizileri neler? Batuhan Yüzgüleç filmleri neler? Batuhan Yüzgüleç aslen nereli? Batuhan Yüzgüleç hangi burç? Batuhan Yüzgüleç hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Batuhan Yüzgüleç Kaç Yaşında? Batuhan Yüzgüleç Aslen Nereli? Batuhan Yüzgüleç Hangi Burç?

Batuhan Yüzgüleç 1 Ocak 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Batuhan Yüzgüleç, Oğlak burcudur.

Batuhan Yüzgüleç Kimdir?

Batuhan Yüzgüleç eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseye başladığı yıllarda tiyatroyla ilgilenmeye başlayan ve bu alanda eğitim alan Batuhan Yüzgüleç, liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır.

Okuldan başarıyla mevzun olan Batuhan Yüzgüleç, kariyerine tiyatro sahnesinden başlamıştır. İstanbul’da alternatif sahnelerde sahne alan Batuhan Yüzgüleç 2017 senesinde Erkan Koçak Köstendil’in yönettiği “Suma” filminde oynamıştır. Başarılı performansıyla ödül olan Batuhan Yüzgüleç, 2018 senesinde Fox TV ekranlarında yayınlanan “Bizim Hikaye”de dizisinde yer almıştır. Geçtiğimiz sene “Çukur” dizisinde rol alan Batuhan Yüzgüleç, bu yıl “Baraj” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Batuhan Yüzgüleç Dizileri

  • 2020 – Baraj
  • 2019 – Çukur
  • 2018 – Bizim Aile

Batuhan Yüzgüleç Filmleri

  • 2017 – Suma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler