Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in 2. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in 2. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’de takımlar ilk haftanın ikinci takım oyunu için karşı karşıya geldi. En iyi yemekleri yapan takım ilk oyunu kazandı. Kaybeden takım ise dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın üçüncü eleme adayını belirledi. MasterChef 2021’in 2. takım oyununu hangi takım aldı? Eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef 2021’in 2. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı?

Mavi ve Kırmızı takım haftanın ikinci takım oyunu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Şeflerin kıyafetlerinden İspanyol yemekleri yapacaklarını anladılar. Takımlardan 7 çeşit İspanyol yemeği yapmaları istendi. Tunahan ile Tahsin, eleme potasında olmalarına rağmen takımlarını var güçleriyle destek verdiler.

BURCU ÇİFT TAKIM YAPTI!

Burcu, Safanur’un yaptığı yemeğin tadına bakarken yanlışlıkla iki kez aynı kaşıkla tadım yaptı. Mehmet şef, tencereyi aldı ve kalan 8 dakikalık sürede tekrar yemek yapmalarını istedi. Tahsin, çorbayı üstlendi ve çorbanın yanına kızartmak için koyduğu ekmekleri unuttu ve sunumu kıtır ekmeksiz yapmak zorunda kaldı.

Kırmızı takımda Eren’in Sergen’e bağırmasıyla ortam gerildi. Sergen, Eren’e kendisine bağırmaması için uyardı. Eren, Sergen’in gönlünü aldı. Verilen sürenin sonunda her iki takımda yemeklerini şeflerin beğenisine sundular.

Şefler, yemekleri tek tek değerlendirip sonucu açıkladı. Kırmızı takım 5’e 2 haftanın ikinci takım oyunununda galibi oldu. Kırmızı takım balkondaki yerini alırken Mavi takım dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyunu için şefler mavi takımın eleme potasına girmeyen yarışmacılarından mutfakta kalan malzemelerden yaratıcılıklarını kullanarak yemek yapmalarını istedi.

Verilen sürenin bitiminden sonra şefler Hasan ile Görkem’in tabağını beğendiklerini açıkladı. Bireysel dokunulmazlık oyununu bu hafta ikinci kez Hasan kazandı.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Hasan, eleme adayı olarak Burcu’nun ismini verdi. Diğer eleme adayını belirlemek için yarışmacılar kendi oylarını kullandı. Hamza ile Görkem, puanları eşit kaldı. Eleme adayını belirlemek yine Burcu’ya kaldı. Burcu, haftanın 4. eleme adayı olarak Görkem’i seçti.

Böylece mavi takımdan 4 yarışmacı eleme potasına düştü. Tunahan ve Tahsin’den sonra Burcu ve Görkem’de eleme potasına düşmüş oldu.

 MasterChef 2021’in İlk Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler