Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 3. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 3. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayı Belli Oldu!

Tv 8’in en büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın 3. takım oyununda yarışmacılar, olimpiyatlara katılan ve ülkemize derece getiren milli sporculara yemek yaptı. Milli sporcular takımların yemeklerini tek tek değerlendirip oylarını verdi. Günün sonunda en çok oyu alan takım belli oldu. MasterChef’te haftanın 3. takım oyunu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayı belli oldu.

MasterChef 2021’in Ana Kadrosu Belli Oldu! MasterChef 2021’in Ana Kadrosunda Kimler Var?

MasterChef’te Haftanın 3. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı?

MasterChef 2021’in mavi ve kırmızı takım oyuncuları 3. takım oyunu için oldukça heyecanlandılar. Çünkü, ülkemize olimpiyatlarda derece getiren 11 sporcuya menü yapacaklarını öğrendiler. Şefler, takımlardan beş çeşit yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılar sporculara en iyi menüyü hazırlamak için canla başla mücadele ettiler.

Yemekler yendi ve milli takım oyuncuları beğendikleri takımların yemeklerini oyladılar. Şefler, oylamayı stüdyoda yaptı. 25’e 27 oyla Kırmızı takım 3. takım oyunununda galibi oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı takım bu haftanın tüm oyunlarını kazanmayı başardı. Kırmızı takımdan eleme potasına girmeyen 4 yarışmacı bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılara kuzu yüreği verdi ve yaratıcılıklarını kullanarak bir yemek yapmalarını istediler.

Verilen sürenin sonunda şefler en çok, Fatma ile Hasan’ın yemeklerinin başarılı olduğunu açıkladı. Dokunulmazlığı kazanan yine Hasan oldu. Hasan, bu haftaki bireysel dokunulmazlığın hepsinde birinci olarak MasterChef tarihine adını yazdırdı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayı Belli Oldu!

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, Hamza’nın ismini verdi. Hamza, haftanın 5. eleme adayı oldu. Geriye Safanur ile Fatma kaldı ve herkesin ikişer oy hakkı olduğu için eşitliğin bozulmayacağı düşünülerek, yarışmacılardan birer oy kullanması istendi.

Safanur, takım arkadaşlarından en çok oyu alan yarışmacı oldu. MasterChef 2021’in ilk haftasının 5. ve 6. eleme adayı Hamza ve Safanur oldu. Böylelikle mavi takımdan, Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur pazar günü yapılacak eleme oyununda yarışmada kalabilmek için mücadele edecek ve aralarından biri MasterChef’e veda edecek.

MasterChef 2021’in 2. Takım Oyununu Hangi Takım Aldı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler