Ana SayfaDizilerKazara Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal'e Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’e Fena Yakalanıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şimal, Civan’ın kendisiyle neden evlendiğini öğrenip ona bir ders vermek istiyor. Civan, Şimal’in kendisine gerçekten aşık olduğunu zannediyor ve hamilelik yalanını uyduruyor. Kazara Aşk 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan, Şimal’e fena yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Civan Şimal’e Fena Yakalanıyor!

Kazara Aşk 9. bölüm 1. fragmanında; Herkes Şimal’in hamile olduğunu zannediyor. Civan, Nazlı ile babasıyla hastanedeyken Şimal’e yakalanıyor. Neval, davetler düzenliyor. Tahsin ile Dursun ise, doğmamış torunları için tartışmaya bile başlıyor. Şimal, Vildan’a kocalarının kendileriyle şirketin başına geçmek için evlendiklerini söylüyor. Tahsin, şirketin başına kimi geçireceğini açıklamaya karar veriyor.

İşte Kazara Aşk 9. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal, Aslı’nın gönderdiği videoyu izliyor. Ancak Civan’a bir şey belli etmiyor ve ona bir oyun oynamaya karar veriyor. Önce evde yalandan kavga çıkarıyor. Herkes onların neden kavga ettiğini anlamak için kapılarını dinliyor. Sonra da Şimal, valizini alıp babasının evine gidiyor. Civan, çiçek alıp Şimal’in gönlünü almak istiyor.

Şimal, Civan’a aşık olduğunu ve yaşadığı duygulardan emin olmak için bir gün daha babasının evinde kalmak istediğini söylüyor. Neval, Şimal’in evden gitmesiyle helvalar kavuruyor. Ama hevesi kursağında kalıyor. Şimal, Civan’ın sadece şirket için kendisiyle evlenmediğini anlayıp başka bilmediği neler varsa öğrenmek için eve dönüyor.

Nazlı’nın babası geliyor ve kocası Civan’la tanışmak istiyor. Civan, Şimal’in yokluğundan faydalanıp Nazlı’nın babasıyla tanışmaya gidiyor. Civan, Şimal’in eve dönmesiyle Nazlı’nın evinde kalma planı yatıyor.

Hemen eve gidip Şimal’e uyku ilacı verip Nazlı’nın evine gidiyor. Böylelikle Nazlı’nın babası onların gerçekten evli olduğuna inanıyor. Okan ile Vildan ise, bir an önce bebek yapmak istiyor ve kendilerine değişik karışımlar hazırlamaya başlıyor. Ama saatlerce uğraştıkları karışımı Vildan elinden düşürüyor.

Civan, sabah koşuya gitmiş gibi eve dönüyor. Şirketin başına bir an evvel geçmek isteyen Civan, Şimal’in hamile olduğu yalanını uyduruyor. Şimal, herkesi karşısında görünce şok oluyor. Civan’ın yalanını da o zaman öğreniyor.

Kazara Aşk 8. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Şimal Civan’dan Hoşlandığını İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler