Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan İle Esra'nın Mutlulukları...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan İle Esra’nın Mutlulukları Kısa Sürüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan ile Esra, sevgili olmaya başlıyor. Çağla, Ozan’ı kazanmak için harekete geçiyor. Esra, Zeyno’yla konuşurken Ozan onları duyuyor ve yanlış anlıyor. Hemen gidip Çağla’ya evlenme teklif ediyor. Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan ile Esra’nın mutlulukları kısa sürüyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan İle Esra’nın Mutlulukları Kısa Sürüyor!

Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 1. fragmanında; Esra, Ozan’ın kendisiyle intikam almak için birlikte olduğunu zannediyor ve gidip ona bunun hesabını soruyor. Ozan, Esra’ya aşık olup yüz üstü bırakılmanın nasıl olduğunu sorup ona, ödeştiğini söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 11. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Çağla, Ozan ile Esra’yı öpüşürken gördükten sonra ağlayarak eve dönüyor. Çınar’a gördüklerinden bahsetmiyor. Ertesi gün Çınar Çağla’ya, Ozan’ın kalbini kazanması için mücadele etmesini ve duygularını ona anlatmasını istiyor.

Ozan, sürekli Esra’yla birlikte olmak istiyor. Onu evine götürüp evi istediği gibi değiştirebileceğini, bundan sonra orada birlikte yaşayacaklarını söylüyor. Hatta evin bir anahtarını da Esra’ya veriyor.

Çağla, Esra’yı odasına çağırıp herkesin kendisiyle Ozan’ın evlenecek gözüyle baktığını söylüyor. Esra, Çağla’nın konuşmalarına bozulsa da Ozan’ın aşkından emin olduğu için aldırmıyor. Çınar ise, Esra’yı yemeğe davet edip orada ona iyi bir pozisyonda iş teklif ediyor.

Esra, ona düşüneceğini söylüyor. Ozan, onların yemeğe çıktığını öğrenip oraya gidip Esra’yı alıp evine bırakıyor. Çağla, artık Ozan’a duygularından bahsetmek istiyor ve onu yemeğe davet ediyor. Ozan, Çağla’nın yemek teklifini kabul ediyor.

Ama Esra’nın kendisine evde sürpriz yemek hazırladığını görünce Çağla’yla olan randevusunu unutuyor. Restoranda iki saat boyunca Ozan’ı bekleyen Çağla, en sonunda onu arıyor. Ozan’ın yemek randevusunu unuttuğunu, üstelik oraya yemek yeyip geldiğini öğrenince çok bozuluyor ve ağlayarak ona aşık olduğunu söylüyor.

Esra, eve dönüp Zeyno’ya olanları anlatıyor. Ozan, Esra’yla konuşmak için onun yanına gittiğinde onların konuşmalarını duyuyor. Esra’nın, kendisine intikam almak için yaklaştığını zannediyor. O sinirle Çağla’nın yanına gidiyor ve ona evlenme teklif ediyor.

Aşk Mantık İntikam 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’ya Evlenme Teklif…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler