Ana SayfaDizilerKazara Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan'ın Yalanına Ortak Olmak...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan’ın Yalanına Ortak Olmak İstemiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 9. yeni bölümüyle 2 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkes Şimal’in hamile olduğunu zanneder. Civan, Nazlı ile babasıyla hastanedeyken Şimal’e yakalanır. Neval, davetler düzenler. Şimal, Vildan’a kocalarının kendileriyle şirketin başına geçmek için evlendiklerini söyler. Tahsin, şirketin başına kimi geçireceğini açıklamaya karar verir. Kazara Aşk 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şimal, Civan’ın yalanına ortak olmak istemiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Şimal Civan’ın Yalanına Ortak Olmak İstemiyor!

Kazara Aşk 9. bölüm 2. fragmanında; Civan, Şimal’e şirketi alana kadar yalanına ortak olmasını, daha sonra herkese bebeğin olmadığını açıklamayı teklif ediyor. Ama Şimal, bu teklifi kabul etmiyor. Nazlı, Şimal’in hamilelik haberini alıyor. Vildan da, Okan’ın kendisiyle şirket için evlendiğini öğrenip çok üzülüyor.

İşte Kazara Aşk 9. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Şimal, Aslı’nın gönderdiği videoyu izler. Ancak Civan’a bir şey belli etmez ve ona bir oyun oynamaya karar verir. Önce evde yalandan kavga çıkarır. Herkes onların neden kavga ettiğini anlamak için kapılarını dinler. Sonra da Şimal, valizini alıp babasının evine gider. Civan, çiçek alıp Şimal’in gönlünü almak ister.

Şimal, Civan’a aşık olduğunu ve yaşadığı duygulardan emin olmak için bir gün daha babasının evinde kalmak istediğini söyler. Neval, Şimal’in evden gitmesiyle helvalar kavurur. Ama hevesi kursağında kalır. Şimal, Civan’ın sadece şirket için kendisiyle evlenmediğini anlayıp başka bilmediği neler varsa öğrenmek için eve döner.

Nazlı’nın babası geliyor ve kocası Civan’la tanışmak ister. Civan, Şimal’in yokluğundan faydalanıp Nazlı’nın babasıyla tanışmaya gider. Civan, Şimal’in eve dönmesiyle Nazlı’nın evinde kalma planı yatar.

Hemen eve gidip Şimal’e uyku ilacı verip Nazlı’nın evine gider. Böylelikle Nazlı’nın babası onların gerçekten evli olduğuna inanır. Okan ile Vildan ise, bir an önce bebek yapmak ister ve kendilerine değişik karışımlar hazırlamaya başlarlar. Ama saatlerce uğraştıkları karışımı Vildan elinden düşürür.

Civan, sabah koşuya gitmiş gibi eve döner. Şirketin başına bir an evvel geçmek isteyen Civan, Şimal’in hamile olduğu yalanını uydurur. Şimal, herkesi karşısında görünce şok olur. Civan’ın yalanını da o zaman öğrenir.

Kazara Aşk 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’e Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler